FootballTickets2Go.com icon

FootballTickets2Go.com

De 1 webwinkel(s) van FootballTickets2Go.com samengevoegd worden beoordeling met een 9,4 door 144 klanten.

9,4

• J. Talsma
    Review voor FootballTickets2Go

Prima prijzen en een vlotte reactie (persoonlijk contact).

• L. Roos
    Review voor FootballTickets2Go

Echt goede service, goede afspraken en goed op de hoogte worden gehouden door het team football tickets

• Bart v.G.
    Review voor FootballTickets2Go

Erg tevreden! We hadden mooie plekken op zowel Anfield als Old Trafford. Alles verliep voorspoedig en zal de volgende keer weer gebruik maken van Footballtickets2go

• J. Altena

Top geregeld.

• Wouter
    Review voor FootballTickets2Go

Top bedrijf! Prachtige plekken en goede service. Voor mijn volgende voetbaltrip klop ik zeker weer aan bij FootballTickets2Go!

• B
    Review voor FootballTickets2Go

Uitstekende services en fijne communicatie. Alles juist geregeld. Ticket prijzen waren juist. Liverpool bezocht en Manchester United.
    Raad zeker aan om hier je tickets te bestellen

• Paolo
    Review voor FootballTickets2Go

Zeer goede service en top prijzen

• T. Stock

• M. Teeuwen
    Review voor FootballTickets2Go

Alles was goed geregeld. 4 kaarten voor een wedstrijd in Londen. De kaarten waren 2 aan 2; jammer niet 4 bij elkaar. De communicatie was goed.

• Cor
    Review voor FootballTickets2Go

Fijne service! We zijn met 4 personen naar el clasico geweest. Het was voor ons de eerste keer om met een tussenpersoon zoals footballtickets2go naar een wedstrijd te gaan. Je betaalt vooraf en krijgt de kaarten pas vlak voor de wedstrijd, dan moet je kunnen vertrouwen op je tussenpersoon. Alles ging goed en volgens de vooraf aangegeven planning. Snelle reactie op vragen via de app. We hadden mooie plaatsen, bijna op de middellijn en zelfs 4 stoelen naast elkaar. Zeer tevreden!

• FVE
    Review voor FootballTickets2Go

Goede service, vlotte afhandeling, snel antwoord op eventuele vragen. Goede plaatsen in het stadion en gegarandeerd met 2 naast elkaar.

• S. Braakhuis

Goede kaarten

• Niels
    Review voor FootballTickets2Go

Tickets prima geleverd, maar 180 voor een kaartje waar 35 euro op staat ( de echte prijs dus) riekt wel een beetje naar oplichting

• Aron
    Review voor FootballTickets2Go

Op 19 oktober hebben we de wedstrijd Tottenham Hotspur - West Ham United bezocht. Tickets werden ruim op tijd toegestuurd (wo. 16 okt). Toegang met het e-ticket ging soepel. Na betaling op de site krijg je een bevestiging met de factuur. Daarna is de eerstvolgende communicatie de mail met de wedstrijdtickets en de benodigde informatie. We hadden echt geweldige plaatsen in het stadion. Kaarten zijn niet goedkoop, maar het is echt een unieke ervaring.

• Maud van der Steen
    Review voor FootballTickets2Go

Heel fijne service. Snel contact op elk moment. Genoten van een wedstrijdje Inter Milaan in het San Siro stadion!

• R. Croonen
    Review voor FootballTickets2Go

Goede service en behulpzaam. Je krijgt wat je vraagt.

• Hofland
    Review voor FootballTickets2Go

Prettig om last minute nog aan kaartjes van Ned-Fra te komen. Via de app zeer snelle reactie op vragen. Heel prettig.

• K. Moris
    Review voor FootballTickets2Go

Zeer betrouwbaar. Prima communicatie. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Kaarten waren wel prijzig maar daar kies je uiteraard zelf voor. Ik had kaarten voor de laatste match van Liverpool en waren zeer goede plaatsen.

• R. De Clercq
    Review voor FootballTickets2Go

Tottenham - Burnley en Tottenham - Manchester City gezien. De tickets zijn redelijk prijzig maar vaak de enige manier om een wedstrijd te bekijken zonder lid te worden van de fanclub en dan nog te moeten hopen dat er tickets vrijkomen voor de wedstrijd die je wil zien. Tickets kwamen 24u voor de start van de wedstrijd wat de eerste keer behoorlijk spannend was. Verder zonder probleem het stadion binnen geraakt. Een fijne ervaring en voor herhaling vatbaar.

• D. Verbeek
    Review voor FootballTickets2Go

Goede service en goed bereikbaar