braakman dienstverlening
De 1 webwinkel(s) van braakman dienstverlening samengevoegd worden beoordeling met een 9,4 door 802 klanten.
Els
Fijne communicatie en super snelle levering. Alles naar behoren.
Peter Van Eck
Goede service snelle levering gewoon top
Ruud
Mooie prijzen en netjes de volgende dag bezorcht.
J. Klaasse
Makkelijke, overzichtelijke webshop en zeer vlotte levering! Deze mensen zijn specialist en geen "zolderkamer webwinkel"
Bianca
Snelle verzending en goede service. Ik had per ongeluk de verkeerde kleur besteld van de producten. Met één telefoontje werd het aangepast en was alles geregeld. En nog steeds had ik het de volgende dag in huis. Super!
Hendrik Jan de Jong
Mooie matten
Nick Bakker
Klantenservice was niet bereikbaar waardoor ik geen extra materiaal meer kon toevoegen aan de bestelling.
Tom
Perfecte levering en ruim binnen de gevraagde tijd. Top. Chauffeur, belde eerst netjes.Perfect.
Oleksandr Vlasenko
Snelle levering en altijd makkelijk te bestellen. Daarnaast wordt er altijd een bijbehorend product aangeraden.
J v W
Snelle levering binnen 24u en goed verpakt.
Okke Vonk
Heb telefonisch contact gehad, ze hebben mij goed geadviseerd zodat ik de juiste spullen kon bestellen, supersnelle levering
Berry Foppen
Keuri
rik rijn
Goed en snel geleverd voor een mooie prijs.
Zbigniew Kolodziej
Goed prijs 👌
Eva
Bestelling geplaatst bij Online Vloerverwarming. Leverdatum is vooraf netjes afgestemd en werd in overleg verplaatst, wat prettig was. Op de dag zelf is de levering echter zonder aankondiging op de stoep gezet, wat minder fijn was gezien de omvang van de bestelling.
Daarnaast was een deel beschadigd en klopte een product niet met de bestelling. Na contact is dit snel en netjes opgelost met een passende vergoeding. Uiteindelijk dus tevreden over de service. -
Kris Baldewyns
Alles was naar wens
Annelies Arp
Goed geregeld!
Cor van Sterkenburg
Gemakkelijk besteld, uitstekend verpakt, snel bezorgd
W.J v.d.Vegt
Betrouwbaar en goede prijzen!
J.J Rink
Gekregen waar ik op hoopte en snelle levering!TOPPIE!!!