Houten Meubel Outlet icon

Houten Meubel Outlet

De 3 webwinkel(s) van Houten Meubel Outlet samengevoegd worden beoordeling met een 9,2 door 3.281 klanten.

9,2

• Michael en Chantal Knipping
    Geverifieerde klant van Houten Meubel Outlet

Transparante, fijne communicatie, mooi kastje en netjes geleverd

• JGH Post

meubel al gemonteerd

• Thea
    Review voor Houten Meubel Outlet

Super blij met mijn tafel

• Fam. Spruit
    Geverifieerde klant van De Woon Winkel

Leuke winkel, genoeg keuze voor iedereen. We werden fijn geholpen!

• Allette Bakker
    Geverifieerde klant van Houten Meubel Outlet

Goede service. Duidelijk proces van aankoop tot levering. Het product voldoet aan verwachting.

• Helin Erdem

Super

• Marleen Lieshout
    Geverifieerde klant van De Woon Winkel

Snel en correct geleverd !

• Britt
    Geverifieerde klant van De Woon Winkel

Product ongeveer 2 weken voor kerst besteld. Levertijd zou 2 weken zijn. Product kwam eind januari binnen. Tussendoor geen update van de Woon Winkel ontvangen, daar moest je zelf naar vragen.

Antwoord van De Woon Winkel

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring.

Bij dit artikel staat op onze website vermeld dat de levertijd op aanvraag is. Op het moment van uw bestelling was de verwachte levertijd eind januari. We hebben het artikel conform deze verwachting eind januari ontvangen en direct naar u verzonden. Daarom heeft u ook een update ontvangen zodra het product bij ons binnenkwam.

Het spijt ons dat er bij u mogelijk een andere verwachting is ontstaan over de levertijd. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. Mocht u in de toekomst vragen hebben over de levertijd van een artikel, dan denken we graag met u mee en kunnen we de actuele levertijd altijd voor u navragen.

We hopen dat u veel plezier zult hebben van de mooie wandplank en danken u nogmaals voor uw feedback.

Met vriendelijke groeten,
    De Woon Winkel

• Jolanda Heijkoop
    Geverifieerde klant van De Woon Winkel

Ook deze bestelling werd weer snel en perfect ingepakt afgeleverd. Elke keer weer een feestje om het pakket te openen😊

• Martinus Bos
    Geverifieerde klant van De Woon Winkel

Klantvriendelijk & adequaat !
    Op website van de Woon Winkel had ik een beeldje gezien dat ik wilde hebben. Dit heb ik besteld en ruim voor de door mij gewenste datum werd dit bezorgd. Bij het uitpakken uit de onbeschadigde verpakking kwam een beschadigd beeldje tevoorschijn. Direct heb ik melding gemaakt van de beschadigde ontvangst met daarbij een foto.
    De Woon Winkel kwam direct in actie en meldde mij dat ik een nieuw (gaaf) beeldje gratis toegezonden zou krijgen. Binnen enkele dagen was dit het geval, zodat ik het beeldje op de gewenste datum om cadeau te kunnen doen, in mijn bezit had.

• Marc Bakker
    Geverifieerde klant van Houten Meubel Outlet

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

• Charlotte Tielrooij
    Geverifieerde klant van De Woon Winkel

Een superleuke klok, gisteren de hit op onze verjaardag!

• Ciska

Mooie klok supersnel bezorgd

• C van Lavieren

Inderdaad

• Hermen Linkerhof

Super snelle levertijden

• Eline Adriaans
    Geverifieerde klant van Houten Meubel Outlet

Prima netjes afgestemde levering. De kast echter was nogal een toestand om in elkaar te zetten en was het en der ook wat verbogen.

• B. Burgers
    Geverifieerde klant van Houten Meubel Outlet

duidelijke afspraken , goed product en vlot geleverd.

• Jacqueline Ars

• Anoniem
    Geverifieerde klant van De Woon Winkel

Goede klantenservice. Reageren meteen oo je vragen. Goede levering.

• Hans
    Geverifieerde klant van De Woon Winkel

Mooi assortiment, correcte levering, en onze vaas is werkelijk mooi en goede kwaliteit.