3MAN Tech
De 1 webwinkel(s) van 3MAN Tech samengevoegd worden beoordeling met een 9,6 door 2.242 klanten.
Linda Adriaenssens
Snelle levering, goede prijs voor dit naaigaren
Vicky van der Dussen
Snel bezorgd goede prijzen en alles wat ik zocht.
RS
Uiteindelijk het juiste garen gevonden wat ik zocht. Snelle levering, goed prijs, prima service.
Jan J.Snippe
Super
Danny Nieuwdorp
Mooi product en heel snel geleverd
Ria de Roos
Snelle, keurige levering.
jean claude de Ruiter
Duurde even maar toch terecht , vandaag afgeleverd vrijdag in de mail dat het geleverd was.
Eke Spaander
Goede website.
Snelle levering. -
Isg
Nog echt ouderwetse spulletjes (fornituren)
Balthazar Schonfeld Wichers
Mouwstukken duidelijk verschillend qua structuur, dikte en kleur.
Antwoord van Fourniturenkraam.nlBedankt voor de review. De bestelde elleboogstukken zijn gemaakt van echt leer. Dit is een natuurproduct, wat betekent dat variaties in structuur, dikte en kleur onvermijdelijk zijn en juist de echtheid van het materiaal garanderen. Voor een 100% identiek en uniform resultaat is onze synthetische suède variant de juiste keuze.
Wat wij echter zeer betreuren, is de keuze om direct een 1-ster review te plaatsen zonder ons de kans te geven ernaar te kijken. Dit is niet de weg die wij ambiëren. Had even contact opgenomen of een foto gestuurd; bij een onacceptabele afwijking vinden wij namelijk altijd een passende oplossing.
Wij zijn gewoon bereikbaar op 035-2340987 of per e-mail om alsnog te kijken of de afwijking binnen de norm valt. -
Martha Sabajo
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Hij hoefde niet te wachten op mij garen.
Ellen
Snelle levering, mooie producten, op tijd geleverd!
Jair (Jazz) Eckmeyer
Snel!
Hubert Colman
thanks
Jetta Albersen-Draaisma
Snelle en goede levering!
Francie
Snelle service, goeie spullen
Marcel Van Den Hoek
goede prijs
Geertruid
Prima service, mooi artikel en super handig. Goed verpakt
Rene
Makkelijk besteld en vlot geleverd
Arthur
Snel geleverd, mooie kwaliteit.