Mr. & Mrs. Green
De 2 webwinkel(s) van Mr. & Mrs. Green samengevoegd worden beoordeling met een 9,1 door 481 klanten.
bo vermeulen
mijn bestelling is nog niet binnen
Daisy
Bestelling is na 2 weken nog steeds niet aangekomen, na 1 week na bestellen wel mail gehad dat het net verzonden was maar tot op heden nog steeds niks ontvangen en op mail of chat wordt niet gereageerd
A Timmerman
Goede producten , fijne prijzen en snelle service
Marion
Altijd goed maar nu is het niet goed
Bestelling staat in afwachting van gegevens maar alles is goed gevuld, wordt niet gereageerd op mail en via telefoon wordt er aan gegeven we reageren alleen op mail, dus niet -
O Seinpaal
Goede service en snelle bezorging.
Joyce Nijkamp
Problemen gehad met de levering, fout lag niet bij mr&mrs Green. Heb een mailtje gestuurd en ze zijn er meteen achter aan gegaan. Fout bleek bij GLS te liggen.
Binnen een dag werd de bestelling opnieuw verstuurd en vandaag mogen ontvangen! Echt top service en fijne producten die doen wat ze beloven. -
Dave Beek
Hele snelle levering, ben benieuwd naar resultaten
Isabelle
Fijne supplementen, alleen wel lange levertijd. Meer dan 1 week, dus op tijd bestellen
Miran
Producten zijn goed de service en communicatie heel slecht lang wachten op he bestelling iedere keer
Slimpy
goede olijfolie met vitamine D3. Ik merk dat het werkt, ben minder moe en voel me er prima bij.
Judith Mooijman-Hartsteen
Goede producten, zeer snelle service en levering
Diana Wielaard
Snelle levering. Veel keuze in producten
wendy vissers
geweldige service en producten!!!
Jolanda
GLS zou tussen 12.00 en 14.00 uur komen. Er is neerzet toestemming. Het is inmiddels 16.41 en ik heb niets, nada, noppes. En o ja, ik ben inmiddels ook al een tijd thuis, dussss…..
Verbeterpunt is kiezen voor een andere vervoerder als DHL of PostNL. uiteindelijk kwam GLS pas ‘s avonds. De webwinkel zelf doet het goed en reageert ook heel netjes en goed. Dus in dat opzicht 5 sterren.Antwoord van Mr. & Mrs. GreenBeste Jolanda. We zien dat het pakket is bezorgd op het door u aangewezen punt. Zie bijlage de verzend bevestiging https://www.gls-info.nl/tracking?parcelNo=56740119948747&zipcode=3286VT&lang=NL
Sharon D
Gummies
Gabrielle Röst
Snelle levering! Fijne producten die daadwerkelijk werken🧡🍀
Natasja Ricardo
Alles is perfect!!
Rosaline
Heel fijn merk voor een fijne prijs
marion Dr
Prachtige huidverzorging 🌸🤍
Profeta Jansen-Windster
Binnen een korte tijd in huis en met genot proeven wij van een natuurlijke product