Zata B.V. icon

Zata B.V.

De 6 webwinkel(s) van Zata B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,7 door 1.831 klanten.

9,7

• Edzard Buddingh
    Geverifieerde klant van Kwisine

Prima grillpan werkt uitstekend op mijn Bora. Snel geleverd tegen een mooie prijs.

• Alice

• Jan
    Geverifieerde klant van Kookplaatafzuigfiltershop.nl

Prima, op tijd geleverd. Goed verpakt.

• Theodor Visser
    Geverifieerde klant van Downdraft Pannenshop

Onze pannenset was versleten en we gingen van gas naar koken op inductie. Hoogste tijd voor een nieuwe panneset die mooi staat bij ons nieuwe fornuis, geen giftige antiaanbaklaag heeft en lang mee gaat. Downdraft Pannenshop heeft een geweldig assortiment om uit te kiezen en dat is goed gelukt.
    Onze keuze voor een set van BergHOFF is een kwaliteitskeuze en brengt een flinke aankoopprijs met zich mee. Gelukkig was Downdraft Pannenshop iets goedkoper dan de concurrent. Mooi dat we bij de bestelling nog 4 inductiematjes en een set met siliconen opscheplepels en spatels kregen. Helemaal tevreden.

• J.
    Geverifieerde klant van Kookplaatafzuigfiltershop.nl

Ik heb een bestelling geplaatst maar nog steeds niet geleverd gekregen. Ook geen reactie via mail en telefonisch word er niet opgenomen.

• Aphinya

Waardeloze klantenservice

Antwoord van Kwisine

Het spijt ons dat u dit zo heeft ervaren.
    Toen bleek dat u een verkeerd artikel had ontvangen, hebben wij direct aangeboden dit kosteloos om te ruilen en een retourlabel te sturen. Dat is de standaard en correcte werkwijze die alle webshops hanteren bij een foutieve levering.

Helaas was het voor ons niet mogelijk om vóór het weekend een vervangend product te leveren zonder eerst het verkeerde artikel retour te ontvangen. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, maar we hebben hierin gehandeld volgens de gebruikelijke en eerlijke procedure.

• Neil Blair
    Geverifieerde klant van Kwisine

Na een aankoop wat niet geschikt was voor onze kookplaat werd na enig overleg toch besloten om de set terug te nemen en al snel kregen wij een tegoed bon. Nu een andere pannenset uitgezocht en hier zijn wij super tevreden mee.

• Corry
    Geverifieerde klant van Downdraft Pannenshop

Kwaliteit pannen, snelle levering. Bij een verzoek om 1 pan om te ruilen, geen bezwaar, eigenaar is heel behulpzaam en vriendelijk.

• Xandra
    Geverifieerde klant van Kwisine

Snelle levering. Goede prijs met extra gratis producten. Ik ben tevreden.

• martien roelofs
    Geverifieerde klant van Kookplaatafzuigfiltershop.nl

Prima levering goede kwaliteit en mooi op tijd

• Jan Harold
    Geverifieerde klant van Downdraft Pannenshop

Goede prijzen en goede service.

• Jan-Chris de Koeijer

• Jose

Geweldige service,

• Sem
    Geverifieerde klant van Kookplaatafzuigfiltershop.nl

Duidelijke website, snelle bezorging.

• Richard R
    Geverifieerde klant van Kookplaatafzuigfiltershop.nl

Juiste levering van de producten tegen een redelijke prijs

• heidi
    Geverifieerde klant van Japanse Messenwinkel

goede communicatie, mooi product.

• Faye
    Geverifieerde klant van Kookplaatafzuigfiltershop.nl

Goed verpakt en snel ontvangen!

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Kookplaatafzuigfiltershop.nl

Snelle levering en goede producten!

• Francine
    Geverifieerde klant van Kwisine

Prima service en prima product!! Ben blij met alles!

• Robert
    Geverifieerde klant van Downdraft Pannenshop

Snel geleverd en goed materiaal