Zata B.V. icon

Zata B.V.

De 6 webwinkel(s) van Zata B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,7 door 1.813 klanten.

9,7

• Francine
    Geverifieerde klant van Kwisine

Prima service en prima product!! Ben blij met alles!

• Robert
    Geverifieerde klant van Downdraft Pannenshop

Snel geleverd en goed materiaal

• Thomas Nuijts
    Geverifieerde klant van Bianco di Puro

De levering was erg snel. Verder werkt hij fantasisch en is die makkelijk schoon te maken. Met mijn vorige blender was dit altijd een probleem.

• Teun Augustus
    Geverifieerde klant van Bianco di Puro

Wat een prachtstuk voor in de keuken, werkt subliem!

• Ineke
    Geverifieerde klant van Kwisine

Fijne site, snel besteld en snel geleverd.

• Wesselink

Snelle levering, goede prijs

• Olicha
    Geverifieerde klant van Kwisine

Blij mee! Verzending en product meer dan prima.

• Marja Hooft
    Geverifieerde klant van Kookplaatafzuigfiltershop.nl

Alle lof wat mij betreft. Snelle en correcte bezorging.

• Alex
    Geverifieerde klant van Kwisine

In eerste instantie onvolledige levering. Mails werden niet beantwoord maar had te maken met de black Friday drukte wat ook wel begrijpelijk is. Nog een leuke attentie ter compensatie. Zeer netjes opgelost!

Antwoord van Kwisine

We begrijpen dat het vervelend is wanneer u nog geen reactie heeft ontvangen. Op dit moment verwerken we een groot aantal bestellingen en berichten tegelijk, waardoor onze reactietijd iets langer kan zijn dan u van ons gewend bent.

Ik heb uw bestelling inmiddels opgezocht en zie dat er één pan geleverd is en dat de tweede nog gereedstaat om te worden verzonden. Dit lossen we uiteraard netjes voor u op. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een update per e-mail met de verzendinformatie.

Onze excuses voor de vertraging — we zorgen ervoor dat uw bestelling nu zo snel mogelijk wordt afgehandeld.

• Marianne De Ruijter
    Geverifieerde klant van Kwisine

Goede service, snelle levering en een leuk cadeau erbij

• Diana Sterken
    Geverifieerde klant van Kookplaatafzuigfiltershop.nl

We hebben een filter voor onze Bora kookplaat gekocht. Deze was eenvoudig op de website te bestellen, voordelig geprijsd en snel geleverd. Al met al top!

• Jolanda Kempers

Snelle

• Edwin

Besteld filter binnen 48 uur in huis. 👍

• Beppie
    Review voor Downdraft Pannenshop

Ik heb de 12delige pannenset met de bijbehorende koekenpannen ducq besteld en ontvangen. De pannen bevallen erg goed maar........... de koekepannen waren zeer snel krom getrokken, heb een mail naar downdraftpannenshop gestuurd en volgens hun was het helemaal mijn eigen schuld doordat ik ze niet goed gebruik zou hebben. Op mijn reactie dat ik ze normaal gebruik hebt werd toch alle schuld bij mij neergelegd. Ik ben hevig teleurgesteld in downdraftpannenshop.

Antwoord van Downdraft Pannenshop

Dank voor uw review. Vervelend om te horen dat de koekenpannen bij u zijn kromgetrokken.

Roestvrijstalen pannen trekken niet spontaan krom — dit kan uitsluitend gebeuren door oververhitting of een plotselinge temperatuurwissel (thermische schok). Op basis van de door u aangeleverde foto’s was duidelijk te zien dat het om warmtevervorming ging. Daarom valt dit helaas niet onder de fabrieksgarantie.

We hebben dit eerlijk en transparant uitgelegd, inclusief advies hoe dit in de toekomst te voorkomen is. Dat dit als verwijt is overgekomen vinden wij jammer, want ons doel is altijd om klanten goed en eerlijk te informeren.

Mocht u alsnog tips of advies willen over het optimale gebruik van RVS en anti-aanbak pannen, dan helpen we u uiteraard graag verder.

• Nico van Holten
    Geverifieerde klant van Kookplaatafzuigfiltershop.nl

SUPER!, Original artikel, goede prijs, eerlijk antwoord op mijn vraag, heldere uitleg, tevreden!

• Carsten Leenders
    Geverifieerde klant van Kookplaatafzuigfiltershop.nl

Prima filter snelle levering.

• Linda
    Geverifieerde klant van Kwisine

Snelle levering, pakket was zeer goed verpakt. En hier was de Bora grillplaat aanzienlijk goedkoper dan bij de rest van de aanbieders

• hk
    Geverifieerde klant van Downdraft Pannenshop

Niks geleverd mail gestuurd, na een week maar eens gebeld moest weer mail sturen, toen eindelijk klacht opgepakt krijg mijn 170 euro terug na weer enkele dagen wachten. Eind van het lied niks ontvangen want ze hebben geen Bora kookboek meer bij 2 filters wel bij 3? Niks gecompenseerd!

• Marijne Perdon
    Geverifieerde klant van Kwisine

Mooie producten en snelle levering!

• Pieter
    Geverifieerde klant van Kookplaatafzuigfiltershop.nl

overzichtelijk website en prima verzending