Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Rolio heeft 17 4 ster reviews 17
Rolio heeft 1 3 ster reviews 1
Rolio heeft 3 2 ster reviews 3
Rolio heeft 3 1 ster reviews 3

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Andre van

Prima service

2. ajg Poels

Is jammer ik heb tot op heden neeks ont vangen ben een week op het paket aan het wachten ik denk dat de fout bij post. Nl licht

3. Hoe zou je Rolio beoordelen?

4. Arkadiusz Kocon

Good product, good delivery, everything good

5. J.

Ik kocht de "Rolio USB-C Adapter - SD/TF Kaartlezer - USB 3.0 - Inclusief converter" en deze zou zogenaamd op snelle USB 3.0 snelheden moeten werken, theoretisch tot 5 gigabit/s. Echter bleek bij gebruik dat dit een USB 2.0 hub van 480 megabit/s en werd dit expliciet door mijn Mac aangegeven. Nadat ik dit meldde probeerde Gregory van Rolio mij te overtuigen dat dit klopt en dat de kaartlezer op deze snelheid fungeert maar de USB A poort wel USB 3.0 is. Echter klopt dit niet, de gehele hub is USB 2.0 en bovendien staat dit ook nergens vermeld op de productpagina. Dit is dus false advertising.

6. John van 't Hof

Netjes afgewerkte usb hub die volledig werkt zoals verwacht. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.

7. klaas koetje

adapter werkt niet. tot 2 keer bericht gestuurd om te vragen of probleem is op te lossen of dat de specificaties op de website niet kloppen: geen enkele reactie. telefonisch onbereikbaar. Na een e-mailstoring is contact opgenomen. Het probleem van de adapter kon ook door Rolio niet worden opgelost bleek na heen-en-weer berichten. Zonder dat ik erom gevraagd had werd mij bericht dat het betaalde bedrag wordt teruggestort. Dat is in ieder geval netjes. Aanbeveling: pas de beschrijving aan: adapter alleen voor windows geschikt.