Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

HappyPaws heeft 8 4 ster reviews 8
HappyPaws heeft 3 3 ster reviews 3
HappyPaws heeft 3 2 ster reviews 3
HappyPaws heeft 5 1 ster reviews 5

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. P.E.G. Kantelberg

Veel te klein. Mijn mobiel past er niet in. Er is amper plaats voor een nieuw rolletje poepzakjes. Voor mij een echte miskoop.

2. Hanne de Kok

Vandaag kwam onze Mystery Box van HappyPaws binnen en we zijn ontzettend enthousiast! Er zitten veel leuke en kwalitatieve producten in. Fred was meteen dolblij met zijn nieuwe speeltjes. Daarnaast zitten er ook een aantal praktische producten in die als hondenbaasje echt goed van pas komen. Wij zijn super tevreden en raden HappyPaws zeker aan! 🐾💚

3. Hoe zou je HappyPaws beoordelen?

4. Carla Stellingwerf

Mijn hond vind het speelgoed geweldig..Hij was super blij met alles uit de mysterie box..Mijn ruwhaar teckel zit in de pupertijd en sloopt van alles..Maar dit speelgoed is nog steeds heel. Zijn grote favorieten zijn de slipper en de halter . Super blij mee en zeker een aanrader..

5. Theo Teeuw

Mooi stevig speelgoed. Hond was er gelijk verliefd op. Duidelijke machining en snelle levering

6. Marisca Boxum

Hartstikke leuk speelgoed gekocht voor onze doodle senna Snelle levering senna krijgt veel kapot maar deze bal is nog heel Waar voor je geld

7. Tineke

Onze kleine bijter had de top er meteen afgebeten. Dit werd keurig opgelost door een ander meer geschikt artikel toe te sturen. Hele goede service!