Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Vloerenhuys de Veluwe heeft 8 4 ster reviews 8
Vloerenhuys de Veluwe heeft 2 3 ster reviews 2
Vloerenhuys de Veluwe heeft 0 2 ster reviews 0
Vloerenhuys de Veluwe heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Bert

Klantvriendelijk, informeel, uitstekend bereikbaar en alles conform afspraak!

2. Maxine Rehl

Dit is echt vakmanschap, in alle vormen. Het begon met een fijn advies, waardoor ik keuzes maakte die ik anders nooit zou zien. Er werd super goed mee gedacht, zelfs in de planning die door een ander bedrijf werd verziekt (waardoor het vloerenhuys moest schakelen, wat ze zonder twijfel deden). We hadden even onze twijfels bij de man die het kwam leggen, dat ging op zijn spaans zeg maar... maar hij ging gewoon op zaterdag tot 22:00 door om het af te krijgen, en het zag er echt super strak uit! De klantenservice vooraf en achteraf is echt super, snel te bereiken en ontzettend lieve mensen.

3. Hoe zou je Vloerenhuys de Veluwe beoordelen?

4. F van Halem

Prettige gesprekken. Er werd goed meegedacht met het oplossen van de problemen. Geen moeite teveel. Uiteindelijk is het gekomen tot het leggen van de vloeren. Dit is naar onze volle tevredenheid geregeld.

5. Jerome

Mooie (plak) PVC vloer voor een goede prijs! Klaas-Jan van Vloerenhuys is erg behulpzaam, meedenkend en vriendelijk! Ook de vloerenlegger was flexibel en vakkundig. Wij zijn (vooralsnog) heel blij met de vloer!

6. Van Meer

We hadden een goede ervaring met vloerenhuys de Veluwe. Zowel in de winkel als tijdens het leggen van de pvc vloer. Goede communicatie, vriendelijk en vakkundig.

7. Leendert

Geheel geleverd volgens afspraak. Goed geholpen door de verkoper en zeer tevreden over het eindresultaat.