Darkshop.nl
De 1 webwinkel(s) van Darkshop.nl samengevoegd worden beoordeling met een 9,4 door 7.907 klanten.
Lesley
Snelle bezorging
Krieno Dijkema
Goede webshop mooie artikelen en super goede service
Ron Herlaar
Perfect product net als de levering
jos van broekhoven
Bestelling snel geleverd , 1 artikel op nalevering maar door Darkshop gebeld met een ander voorstel qua polo en deze is ook snel geleverd !
Sniperboots 49,95
Zeer slechte schoenen Chinese bagger na 2 weken braken de veters ik gebruikte ze alleen met hond uitlaten en na 6 mnd vielen de gaten in de zolen. Reactie van bedrijf was dat ik voor die prijs kon verwachten dat de gaten erin zouden vallen na half jaar er werdt mij 30 % korting aangeboden op de volgende aankoop maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt aangezien er nergens in de advertentie staat dat ze maar 6 mnd meegaan bij weinig verbruik wil ik iedereen waarschuwen voor deze zeer slechte schoenen van zogenaamd buffelleer dus goedkoop is duurkoop.
Frits Maail
Naad zit al los.
Lidwina
Gisteren super vriendelijk en behulpzaam geholpen met de vragen die ik had, waardoor ik heel makkelijk de juiste maat kon bestellen en vandaag is mijn vriend erachter gekomen dat hij nergens anders meer zijn schoenen vandaan wil halen, zitten als gegoten dus helemaal blij mee! Absoluut heerlijke boots en een aanrader voor een stevige schoen!
Haike huntjens
Het prduct voldoet aan wensen
Jacques van Haalen
Zoals altijd kwaliteit voor die prijs en prima geleverd. Is heerlijk warm
Roel
Prijs kwaliteit verhouding is top! Heb een aantal mensen om mij heen heel blij gemaakt met diverse petten. Heb alweer een bestelling geplaatst!
Jurgen
Prijs en levering ok
Wim Karel
Snelle levering en hoop keuze
Zu Doornbos
GEWELDIG! goede service, goede prijzen en kwaliteit. 2x besteld en zeker tevreden.
Charissa Koorndijk
Snelle levering,goede en duidelijke communicatie!
Dirk Ouwehand
Snel geleverd, prima geregeld
Gerrit
Artikelen voldoen aan verwachting.
Snel geleverd.
Patrick
Voor het eerst wat besteld. Ben goed tevreden caps lijken van goede kwaliteit te zijn, en de prijs is heleygoed
Ton Wijdemans
Mooie jas, alleen de uiteindes van de mouwen zijn te lang en te eng
Jacco
Bert Heuver
Mooie en van goeie kwaliteit boots! Snelle en correcte levering..