Wildlife Design
De 2 webwinkel(s) van Wildlife Design samengevoegd worden beoordeling met een 9,7 door 710 klanten.
marleen stockmann
Mooie koeienhuid snel geleverd en goede prijs. Heel blij mee.
Ellen Bartels
Snelle levering en wat een zachte mooie schaap (schapenvacht). Mijn 3 beestjes liggen er graag op te chillen! Goedgekeurd we zijn er blij mee. Dankjewel...
Astrid de Vries
Uitstekende service snelle levering
Ramon Smit
Snel geleverd! Prachtig kleed
Dries Beugels
Ik vind de twee schapenvellen top maar vond het jammer dat er maar 1 konijnenvel bij zat. Ik ging ervan uit dat het per vel 1 kleine extra was. Nu heeft 1 stoel geen velletje
Janneke Stinissen
Prachtig schapenvacht ontvangen voor een goede prijs
Anne marie
Super snelle levering conform afspraak. Prachtig mooie huid in crème/ champagne kleur met ietwat kleur schakering, nog mooier dan op de foto. Ik ben blij ❤️
Snel tot ziens,
Anne Marie -
AnonyjPerfect — ik ga er vanuit dat je stalen buizen voor een kapstok wilt laten spuiten (binnengebr
Kleine koeienhuid ontvangen, precies zoals op de website, dezelfde dus.
Vraag: hoe is de kleine koe of stier (?) zo vroegtijdig aan zijn/haar einde gekomen. Nog niethelemaal, want de prachtige huid is nu een sieraad in mijn woning. Kalfje geweest maar waarom en waartoe gestorven? Uit welk land afkomstig? -
Ivb
Ongelooflijke service
Margaret
Mooie kwaliteit, precies zoals op de foto, snel verzonden
Tonnie Sluijter
Uitstekend zoals altijd!!!!
Greet Gordeau
Heel mooi kleed, precies wat ik wilde. Ook nog eens snel bezorgd, Top.
carolina Van der es
Super mooi en snel geleverd heel blij mee
Curvyjosiesfashion
Super schnelle Lieferung! Ich hatte bereits über Amazon ein Kuhfell gekauft und war schon damals sehr begeistert von der Qualität. Das letzte habe ich dann direkt im Store bestellt – die gesamte Abwicklung war ebenfalls top. Klare Empfehlung!
Tayebeh Naraki
Mooie prijzen en goede service
Yvonne Vooren
Top kleed en snel in huis
Anke
Wat een prachtige koeienhuid! Snelle en hele keurige verzending. Bedankt Lennart, ben er erg blij mee. Ik bestel er nog 1 extra 👍🏼
Dude
Netjes verzorgt gekregen. Blij mee. De bezorging was met post nl. Heb heel de dag moeten wachten. Dat is iets minder. Had liever opgehaald bij aflever punt .
Enzina T
Prachtige huid, goede kwaliteit en staat heel stijlvol.
Marja de Wit
Voorbeeld van een goed bedrijf! Geweldige vachten en huiden. Heb al meerdere mooie vachten en onlangs een mooie koeienhuid besteld! Topservice!!