Wildlife Design
De 2 webwinkel(s) van Wildlife Design samengevoegd worden beoordeling met een 9,7 door 410 klanten.
Conny Heuvelmans
Mooi product. Duurde wel lang voordat het geleverd was.
Hilly De Boer-Ruiten
Snel geleverd - vacht ziet er mooi uit
Dominique Kruyts
Zeer mooi konijnvel. Past mooi op de kast. Snelle levering.
William H
Bliksemsnelle verzending, product als beschreven. PostNL nam er wel 3 dagen tijd voor.
Deepieka
Ik had in het weekend een gouden koeienhuid besteld en werd 's maandags meteen verstuurd, snel geleverd. Kwaliteit is goed en is zelfs mooier dan op de foto, ik ben er erg blij mee.
Rob Meijn
Kwam wat later aan vanwege de sinterklaas drukte maar ben zeer tevreden met mijn schapenvacht deze ligt op mijn relaxstoel en is heerlijk warm en nog bedankt voor het exstra vachtje top mijn dank is groot gr.rob
Marijke Fransen
Prachtig product. Supersnelle levering
Linda
Prachtige vacht! Snelle verzending, vriendelijk, goede service. Top!
Lony Van Mullekom
Nog steeds geen koeienhuid ontvangen.
Piet Van roy
Kleur wijkt toch af als van de website. Niet te min is ie wel mooi.
Pyt Tuinstra
Goede prijs, duidelijke foto's, snelle vriendelijke levering.
Yteke Woodrow
Snelle levering en heel goed advies welke vachten te bestellen.
Enorm bedankt!! -
JJB
Uitstekende service
Angelique
Meerdere keren al een schapenvacht gekocht. Ze zijn stuk voor stuk prachtig en van zeer mooie kwaliteit. Bij een omruiling ook keurig geholpen en met me meegedacht. Levering is ook supersnel.
Erwin
Ik heb een kwalitatief hoogstaand product (schapenvacht) ontvangen, dat absoluut zijn waarde heeft. Daarnaast maakte de persoonlijke attentie en het bericht de bestelling extra bijzonder. Zeker 5 sterren waard! *****
CaptainEyeliner
Prachtige schapenvacht, snelle en vriendelijke service, hele goede prijs-kwaliteit verhouding.
Jenny
Besteld en zeer vlug geleverd, echt mooie pelsjes, zijn geld waard, erg tevreden over
Ria
Snelle levering, mooi kleed
C Hemmer
Mooie kwaliteit. Prachtige vellen. Op bed, in de stoel, op de bank en in de camper. Heerlijk warm. Het duurt wel een hele tijd voordat de vieze dieren- lucht eraf is. Snelle levering. Kortom, heel tevreden!
C
Snel vriendelijk goed!