Kixx B.V.
De 1 webwinkel(s) van Kixx B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 8,8 door 15.910 klanten.
Tonny
Zeer snelle levering en alles paste ook nog
PdB
Snelle levering, goede foto’s van de kleding en een hele goede klantenservice! Absolute aanrader!
Jennifer
Super fijne webshop. Ook hele goeie service en snelle reactie op vragen. Zeker aan te raden!
Ria
Prachtige, kleertjes, grote collectie, goede afbeeldingen en info. Zeer vlotte verzending, keurig per stuk in zakje verpakt. Dat is top.Verzending in doos zou nog fijner zijn. Zak kan scheuren en beschadigen. Retourlabel toevoegen zou ook heel fijn zijn. nu wel gedoe, veel handelingen om retour zelf aan te melden en label uit te printen.
Rianne
Scherpe prijzen, duidelijke communicatie en snelle verzending. En natuurlijk de leukste merkjes!
Hubertina
Mooie babykleding en supersnelle levering
FCL
Leuke kinderkleding, snel verstuurd en de klantenservice is ook top.
Kim
Snelle levering,fijne overzichtelijke site
kitty
bestellen gaat makkelijk duurt wel wat lang voor de bestelling er is terug zenden kosteloos
Amber
Geweldige service! Een item zag er in het echt anders uit dan op de foto. Op de mails wordt snel gereageerd en er wordt direct een passende oplossing geboden én uitgevoerd. Een vertrouwd gevoel, geeft mij een reden om hier zeker terug te komen.
B van der Voort
Mooi artikel en snel en keurig geleverd.
Geen
Veel keus. Snelle verzending en snelle verwerking van retouren.
Anoniem
Leuke prijzen voor mooie artikelen. Levering was ook super snel!
Jill
Regelmatig leuke kortingsacties, fijn assortiment en goede service!
José
Had even twijfel over de maten , Jalou raadde me aan de grootste maat te nemen en dat was een prima keuze , dankjewel .
Wel is het lastig dat ik , mails blijf ontvangen terwijl ik het al gekocht heb …,
Misschien een verbeterpunt ??? -
Ilse
Prachtige kleding en top klantenservice!
Jane
Snelle levering en mooie jas.
Kim
Alles netjes bezorgd.
Vriendelijke klantenservice. -
Irritante mails, wel snelle levering
Voor mijn dochtertje kleding besteld. Heb het eerst bekeken en uiteindelijk een paar dagen later besteld omdat er toen nog meer in de sale was. Producten werden snel geleverd en voldoen aan de verwachting. Na mijn bestelling kreeg ik echter nog meerdere keren een mail met 'deze items heb je bekeken' terwijl ik ze besteld en zelfs in huis had. Heb nu alle nieuwsbrieven gestopt om er vanaf te zijn....
Eline
Order kwam volgend dag al binnen, echt super