Drupt
De 2 webwinkel(s) van Drupt samengevoegd worden beoordeling met een 9,4 door 926 klanten.
Bart
Snelle levering, houden je goed op de hoogte
François
Achat fluide et sur.
J'aurais juste aimé que la petite fleur soit Rose. Elle a perdu de tout son éclat et l'arrière de la fleur est l'avant du pendentif -
Jay
Anouk
Super leuke ketting met hanger met vergeet-me-nietje en de andere met kersenbloesem. Mooi cadeau voor moeder en scoonmoeder :-)
Snelle levering! -
Marjon
Snelle levering en hij is prachrig
Julio Neto
Snelle levering, mooie artikelen en zeer goede klantvriendelijke service
kevin
super snelle levering! top winkel! mooi product.
Bas
Bij levering lag het dopje van de koker en de kurk was uit het binnenste kokertje. Daardoor lag de hanger los in de verpakking.
MaryAnn
Prachtig is het wat ik heb besteld, mijn vriendin is er enorm blij mee. Snelle levering
Rick Klaver
Goede service, nette levering
Geert
Perfect voor moedertjesdag.
Gabrielle
Goede service (snelle reactie op email)
mooie ring heb meteen een andere besteld.
Siliconen bandje? Briljant -
Maurice Van der Horst
Mooi gemaakt.
piet
leuke hanger
Antwoord van DruptDankjewel!
Super fijn om te horen dat je de hanger mooi vindt 😊 -
Erik
Zo mooi en gedetailleerd! Goede duidelijk website en duidelijke verwerking van je aankoop
Antwoord van DruptWat lief, dankjewel voor je mooie woorden 💛
Fijn om te horen dat je tevreden bent. Daar doen we het voor 😊 -
Martijn
Hanger en ketting
Antwoord van Drupt😍
F.
Mooie producten en fijne service. Er was iets niet helemaal goed met één van mijn bestelde ringen en ik had heel snel contact met de klantenservice en snel een vervangende ring. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen
Antwoord van DruptWat fijn om te horen, dankjewel voor je lieve review! Wat vervelend dat er iets mis was met één van de ringen, maar gelukkig hebben we het snel voor je kunnen oplossen 😊
Heel veel plezier met de sieraden en hopelijk tot een volgende keer! -
Katty De Scheemaeker
Geweldig service!!! Zeer vlot geleverd en super mooi ❤️Mijn klein dochter was super trots op haar ring !!!! Voor een oma is dat zeer belangrijk!!!
Antwoord van DruptWat een ontzettend lieve woorden, dankjewel. En wat bijzonder dat je kleindochter er zo trots op was, dat maakt het juist extra waardevol.
Maarten Molenaar
Snelle bezorging, mooie ketting. Maar bij openmaken was de bloem uit de bedel gevallen.
Antwoord van DruptBedankt voor je review. Wat vervelend dat de bloem bij het openmaken uit de bedel was gevallen, onze excuses daarvoor.
We sturen zo snel mogelijk een nieuwe ketting naar je op zodat je alsnog kunt genieten van je aankoop. Mocht er nog iets zijn, laat het gerust weten. -
Sybill
Snelle levering!
Antwoord van DruptBedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling zo snel bij je was 😊