Puur Geluk Store B.V.
De 1 webwinkel(s) van Puur Geluk Store B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,8 door 1.085 klanten.
Gerrike Bolhuis-Beihuisen
Fijne producten en snelle levering, super!
Rachelle Snellen
De abrikozenzalf is fantastisch fijn! Muggenbultjes en huidirritaties genezen een stuk sneller. We zijn er blij mee, met het hele gezin!
De levering ging heel snel. Erg mooi verpakt! -
Katja
Echt super, na een review over muggenbulten, curaçao en de producten van puur geluk heb ik gelijk besteld. De volgende dag al in huis. Had gelijk ook een voetenpakket besteld en ben echt fan van de soap bar die daarbij zit. Ik ga binnenkort weer een bestelling plaatsen.
Anita IJpelaar
Supersnel geleverd.
Ik had het proefpakketje besteld.
Wilde het graag proberen.
Ben er nu al zeer tevreden over.
Heerlijke zachte voeten en handen.
Ida Graffner- Volkert
Heb mijn producten nog niet ontvangen ,er staat een telefoonnummer dat is alleen voor Whatsapp ,zo staat op de site alleen kan je ze niet appen. Mail ,sms,via Instagram een bericht gestuurd maar wordt niet op gereageerd
Jos Lelieveld
Snelle service fijne producten
Janneke
Weer een voorraad frambozenzalf binnen. Wonderzalf noemen wij het. Onmisbaar bij insectenbeten, brandwondjes, schaafwondjes, huidverzorging, zonnebrandcreme, aftersun. Ook altijd minipotje in de tas
Tineke Beumer
De combinatie seabutterzeep en puimsteen is heel goed, daarna heerlijk de voeten gemasseerd met seabutterzalf.
Ilse Boudewijn
Super service en heel netjes verpakt!
SN
Snelle levering goede producten
Barbara
Weer blij met m’n nieuwe voorraad shea butter. Kan ik de hele zomer van zachte voetjes genieten! Zo fijn dat het altijd zo snel en netjes verzonden wordt! Ook de andere blikken met abrikozen zalf en frambozen zalf gaan mee op vakantie. Ik kan niet meer zonder die heerlijke producten die voor zoveel doeleinden in te zetten zijn!!
Heidi Vianen
Snel geleverd, altijd mooi en netjes verpakt en heerlijke producten.
Ingrid Brandenburg - Barlagen
Heerlijke producten en snel geleverd!
Esther Raaijmakers
Mijn zoon heeft exzeem op en rond de ogen en met jullie zalf is het helemaal weg .
Willemijn Schalkwijk
Snelle verzending! Uitleg zat bij de verpakking in en de producten bevallen goed!
Linda Stegink
Heerlijke zeep zo zacht heb geen bodylotion meer nodig
Geen
Fijne spul en
Corien Liefers
snelle bezorging...en het is een heerlijk product... ik ben een zeer tevreden klant!!!
Wilma van Dijk
Super snelle levering
Eva van Leeuwen
Super snelle levering en verslaafd aan dit lekkere spul.