Ik was best zenuwachtig om een test te bestellen, maar alles voelde meteen vertrouwd en professioneel. Binnen een paar dagen had ik al mijn uitslag, en toen er een vervolgstap nodig bleek, werd ik daar goed in begeleid. Fijn dat zoiets gevoeligs zo laagdrempelig kan.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2024
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Emma
- BR
Bij het invullen van de vragenlijst krijg je een test aangewezen (oraal en rectaal). Test via urine blijft achterwege waardoor de test onvolledig is. Je kan niet extra iets toevoegen en een vraag hierover achterlaten blijft onbeantwoord.
Hoe zou je Ikwilvanmijnsoaaf.nl beoordelen?
- MV
Snel, discreet, en top geregeld. Precies wat je wilt bij zoiets gevoeligs. 5 sterren!
- Lucas
Ik heb op 23 juli besteld en daarbij bewust gekozen voor de extra snelle levering met het oog op een tijdige uitslag. De bestelling was vertraagd en kwam echter pas op 29 juli aan. Hiervoor had ik al gebeld met een medewerker (27 juli) die mij verzekerde dat het op dinsdag zou aankomen. Dit niet gebeurd en kwam het dus 6 dagen later dan verwacht. Mogelijk ligt de vertraging bij PostNL maar dit heeft wel direct invloed gehad op mijn planning. Ik ging namelijk 31e op vakantie. Na ontvangst heb ik de test alsnog zo snel mogelijk afgenomen en opgestuurd. (30 aug) Daarna niks meer gehoord. SLECHT!
- Pieter Vermeer
Levering van de Bestelling duurde langer dan aangegeven. Door postnl bij een afhaalpunt af geleverd. Daar kreeg ik het niet mee omdat niet voorzien was van een bar/QR code en aan hun geadreseerd was. Niet prettig bij zo een bestelling.
- Nick
Na het terugsturen van de test, heb ik na twee weken nog niks vernomen van de resultaten. Mijn partner is druk bezig om nieuwe testen te ontvangen en dan de boel wéér op te sturen. We zijn inmiddels twee-3 weken met klachten verder en zagen dit als mooi 'snel' alternatief van de GGD. Niet dus.