Komerco B.V.
De 3 webwinkel(s) van Komerco B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,5 door 327 klanten.
Gerrit Nieuwenhuijs
Heel snel geleverd, ik ben ook heel blij met het mooie vlammenspel.
Bas
David Grover
Cryptoken provides excellent customer service and offers great value for the price. I highly recommend Cryptoken for all of your crypto needs!
George den Hertog
Fijn bedrijf wat meedenkt als je zelf een fout gemaakt hebt (per ongeluk een verkeerd adres) en zelf initiatief nemen om bij PostNL te informeren in plaats van de doorgaans afwachtende houding zeker als de ‘schuld’ bij de klant ligt. Dank daarvoor en complimenten voor het meedenken. Het product Tangem Wallet was mij al bekend en is als vanouds goed.
Dirk Sohie
Zeer correcte prijzen , antwoord heel snel op je vragen en heel vriendelijk plus super snelle levering, top bedrijf 👌
Nol
Zeer snel geleverd. uiterst correct
Armin Bielmeier
Sehr schnelle Lieferung+++++Großartig
Ron
Snelste levering ooit. ‘s Middags online besteld en een uur later valt het pakketje in de brievenbus… denk dat er iemand van Cryptoken in de buurt woont ;-)
Willem
Albert
Snelle levering, netjes verpakt blij mee.
TD
Snelle levering, maar verkeerde kleur wallet ontvangen
Richard Slijfer
Super bedrijf, ene dag besteld en volgende dag al geleverd. Blij met mijn coldwallet.
Aart Jan de Geus
Probleem met voorraad door Mark superfijn opgelost, flexibele service ook bij plaatsing. Echt een klantvriendelijk bedrijf!
T.G.
Zeer goede uitleg, zowel bij de aankoop als bij de levering bij ons thuis. Wij zijn zeer tevreden!
Tom Formesyn
Snel en correct
José
Snelle levering, goede prijs
Rob
Höfats bowl 70 met een halve Plancha en een half rooster gekocht. Mooi product. Scherpe prijs. Zeer degelijk materiaal. Telefonisch contact gehad met een vriendelijke verkoper.
Vlees op de plancha en het rooster gelegd dat gaat prima en het resultaat is erg lekker. BBQen op een andere manier. De producten waren de volgende dag al in huis. Perfect! -
Eno Kapo
Snelle levering, alles verliep vlekkeloos.
Optimism Bittensor 🍌
Great service! Fast and cheap!
C.G. MOUTHAAN
Prettig geholpen, geen moeilijk gedoe en vlotte communicatie.