Clean tower
De 1 webwinkel(s) van Clean tower samengevoegd worden beoordeling met een 9,7 door 244 klanten.
Guan Denash
Klantgericht, professioneel en vlotte communicatie. Perfecte afhandeling van de bestelling!
Ruben Marker
Heel tevreden over de service! Betrouwbaar, grondig en van topkwaliteit. Echt een aanrader!
rabina reuven
Goede service, product was ook makkelijk te bestellen via de shop
Antwoord van Clean TowerDag Rabina,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en het bestelproces. -
lianna en dennis
Goede prijs, werkt uitstekend
Antwoord van Clean TowerHartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Fijn om te horen dat het product naar tevredenheid werkt. -
Y. DISTEL
De telescoopsteel is correct en op tijd geleverd. Het product oogt professioneel en degelijk.
Antwoord van Clean TowerHartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling.
Wij zijn verheugd te horen dat de telescoopsteel naar wens is geleverd en dat u tevreden bent over de kwaliteit en uitstraling. -
Ben Lezaire
Steel voelt stevig aan. Kwaliteit van de materialen zijn uitstekend. Ik was bang dat de steel te veel zou doorbuigen, gelukkig is het heel minimaal. Dit maakt het werken ermee gemakkelijker.
Antwoord van Clean TowerHartelijk dank voor je uitgebreide en positieve beoordeling.
Fijn om te horen dat de stevigheid en kwaliteit van de steel aan jou verwachtingen voldoen. Wij waarderen je vertrouwen in onze producten zeer. -
John Hesik
Snel geleverd, top.
Antwoord van Clean TowerHoi John,
Wij danken u voor uw positieve beoordeling. -
Volkan
Mooie prijs en kwaliteit verhouding!
Antwoord van Clean TowerHoi Volkan,
Hartelijk dank voor je positieve review! -
Iene Van Royen
Robuuste kwaliteit!
Antwoord van Clean TowerDank je wel voor je mooie beoordeling! We waarderen het enorm. Veel schoonmaak plezier.
I Suvaal
Product zoals beschreven, makkelijk in elkaar te zetten met uitstekende service!
Antwoord van Clean TowerFijn om te horen dat alles naar wens is en dat onze service je goed heeft geholpen! Bedankt voor je mooie review.
Ilse Meulemans
Zeer tevreden over de service en topkwaliteit van de materialen. Aanrader!
Antwoord van Clean TowerDank je wel voor je fijne review!
Geweldig dat je zo tevreden bent, we waarderen je aanbeveling enorm! -
M.A Bogmans
Ik heb uiteindelijk voor Clean Tower gekozen, vooral door de goede verhalen online. Geen spijt! De service is heel positief.
Antwoord van Clean TowerWat leuk om te horen dat je voor Clean Tower hebt gekozen! Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden, we staan altijd voor je klaar!
J. Scheerman
Top kwaliteit! Ik heb de lite carbon 7,2 besteld, zeer licht, ligt ook lekker in de hand!
Antwoord van Clean TowerWat fijn om te horen!
Bedankt voor je bestelling en mooie review, we wensen je veel gebruiksgemak met de Lite Carbon 7,2! -
Wietze van Beem
Ik had het de volgende dag binnen, duidelijk uitgelegd in de handleiding. Een kwaliteitsproduct voor een mooie prijs, precies wat ik nodig had. Helemaal tevreden!
Antwoord van Clean TowerDank je wel voor je mooie woorden!
Fijn dat alles zo naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop! -
Asenso .
Goed verpakt, op tijd aangekomen. Een kwaliteits steel en voelt licht en stevig aan. 👍🏾
Antwoord van Clean TowerDank je wel voor je fijne review!
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je er veel plezier mee! 😊 -
Michael Klaassen
Na een keer "droog" geprobeerd te hebben om de stijfheid te checken vandaag de eerste keer de ramen "gelapt" met de Full Carbon telescoopsteel 9 mrt. met de vijfvlaksborstel.
Ik ben zeer content hoe alles aanvoelt.
Ik heb hem aangesloten op een Un..r osmose systeem.
Het monteren van de materialen op de steel gingen zeer makkelijk vooral met de tip om de slang even onder warm water te houden alvorens op de nippels te duwen.
Wel vond ik de opening waar het slangetje door moest erg scherp maar een stukje schuurpapier P240 opgerold en de randjes mooi rond geschuurd zowel de binnen- als buitenkant.Antwoord van Clean TowerBeste Michael,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het gebruik en de kwaliteit van onze Full Carbon telescoopsteel, en dat de montage van de materialen zo eenvoudig verliep. Wij streven er altijd naar producten te leveren die gebruiksgemak en kwaliteit combineren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. -
Lotte Groenewoud
Doos is achtergelaten in de voortuin door chauffeur van UPS wat niet echt handig is, gelukkig lag het er nog bij thuiskomst. Voor de rest prima kwaliteit!
Antwoord van Clean TowerHartelijk dank voor uw feedback.
Het spijt ons te horen dat de bezorging niet helemaal naar wens is verlopen. Normaal gesproken hoort de chauffeur het pakket persoonlijk aan te bieden en een handtekening te vragen. Helaas hebben wij vanaf het moment dat UPS het pakket bij ons ophaalt geen invloed meer op de bezorging. We nemen uw opmerkingen zeker mee om dit met de vervoerder te bespreken en waar mogelijk te verbeteren. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van ons product. -
Jan te Winkel
De telescoopsteel volgende dag geleverd. Er miste een accessoire bij de levering, na telefonisch contact is dat op de zelfde dag nog geregeld, vriendelijke klantenservice.
Antwoord van Clean TowerHoi Jan,
Fijn om te horen dat alles snel en goed is opgelost! Bedankt voor uw positieve woorden over onze klantenservice. -
Q.A Pennings
Een kwaliteits product, een voorbeeld in service.
Antwoord van Clean TowerDank voor u positieve feedback, Het doet ons goed te weten dat onze kwaliteit en service zo worden gewaardeerd.
Jolijn Schraven
Bestelling was volgende dag binnen bij ons en met heel veel zin meteen in elkaar gezet, dat is goed te doen met een uitgebreide handleiding met foto's erbij. Wij zijn tevreden, echt niets op aan te merken. Top!
Antwoord van Clean TowerHoi Jolijn,
Bedankt voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen. Geniet van het gebruik!