Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Younique Fashion heeft 0 4 ster reviews 0
Younique Fashion heeft 0 3 ster reviews 0
Younique Fashion heeft 0 2 ster reviews 0
Younique Fashion heeft 1 1 ster reviews 1

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Natasha

Hele mooie en leuke kleding. Mooie pasvorm en fijne stof!. Ze doen de lives samen zo leuk, gezellig en passie vol! Ze hebben een top service. Super fijn. Nog geen 1 item retour hoeven te sturen, zo goed is de pasvorm en kwaliteit.

2. Kim O

Prachtige kleding. Leuke gezellige lives op TikTok. Alles wordt netjes verpakt en verzonden. Hier moet je zijn als je goede, mooie en betaalbare kleding zoekt. Ze geven goed styling tips mee, zeker aan te bevelen.

3. Hoe zou je Younique Fashion beoordelen?

4. Sandra Rodenburg

Wat een geweldige zaak is dit, ik bestel sinds pas bij younique fashion via tiktok. Zijn zulke lieverds Michelle en Anita, altijd goed advies ook via de app. Zijn heel erg benaderbaar, verzending is netjes ingepakt en je mag altijd terugsturen mits het een claim/aanbieding is. Kan niet wachten een keer naar Capelle te gaan naar hun winkel ❤️❤️

5. Astrid

Zo blij dat ik Youniquefashion.nl ontdekt heb! Wat een leuke en mooie kleding! Ook super uitleg hoe de maten vallen , en ook ontzettend gezellige lives ! Top lieve Anita en Michelle ! 😘

6. Demi

Altijd hele leuke kleding, goede pasvorm. Leuke en gezellig lives! Top sale items en leuke thema acties! Ga zo door lieve dames!❤️

7. Julinée

Helemaal top! De kleding is prachtig en precies zoals beschreven. De kwaliteit is super en alles ziet er netjes uit. De verzending was snel en zorgvuldig verpakt. De communicatie verliep ook heel prettig. Ik ben ontzettend tevreden en bestel hier zeker nog een keer. Echt een aanrader!