Heerlijk matrasje. het werd vlot geleverd, was wel zwaar, maar lijkt goede kwaliteit. Fijne handvaten langs de zijkant. Ik slaap er nu een weekje op en het ligt heerlijk. Ik ben ontzettend blij met mijn keuze.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2024
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Sam Tolsma
- Alaa
Helaas een slechte ervaring. De matrastopper is beschadigd geleverd met vlekken, losse draden en stikfouten . Dit voldoet absoluut niet aan de verwachtingen voor een nieuw product. Ik verwacht een snelle oplossing van de klantenservice.
Hoe zou je Akkon Sleep beoordelen?
- Ll
2 maanden terug het goedkoopste pocketvering matras gekocht. Enorm moeten wennen aan de stevigheid, zeker omdat ik een zijslaper ben. Het matras is nu wat zachter maar Inmiddels ligt er al lichtelijk een kuil aan de kant waar ik lig. Om terug te sturen moet je hem weer oprollen en verpakken zoals het geleverd is, we gaan kijken hoe dit zich verder ontwikkeld. Matras is tot 120 kg, ik weeg 100.
- Petra
Recent eerst 1x 1-pers matras gekocht van 25cm dikte en kwam opgerold en wilde eerst zien als het wel klopte die dikte na uitpakken maar wat fantastisch, na opmaken gelijk de 25cm dikte en geen vieze lucht. Uiteindelijk nu ook een 2-pers matras 25 cm dikte gekocht. Snelle levering en goede matrassen.
- Visscher
Ondanks miscommunicatie heeft Akkon, ons super geholpen matrassen is altijd moeilijke. Wij zijn te vrede en hebben vertrouwen in Akkon
- Ajw
Koudschuim matras 25cm maar 2 dagen levertijd! Top! Kwam vandaag al aan waar we erg blij mee zijn want do-avond besteld, matras staat nu buiten uit te luchten en ziet er erg goed en stevig uit.