Wauw wauw wij hebben een jurkje besteld en hij is geweldig. De communicatie was super en snelle levering. Echt super.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2024
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Wendy
- Marieke
Het was er super snel super goed geadviseerd en prachtige kwaliteit de manier waarom het geleverd word is al een hele beleving ben heel erg dankbaar
Hoe zou je AVEYA beoordelen?
- Nathalie Otte, Inaya Baeyens-Otte
Prachtige jurkjes! Zeer snelle levering, en mooie verpakking voor je mooiste moment! Prijs kwaliteit een top bedrijf! Zeker een aanrader
- Mama van E
Super snelle levering! Ik stuur normaal nooit berichten, maar echt… wat is deze jurk een droom! Het is gewoon precies zo’n meisjesdroom van vroeger 💫 Het gaat haar zó prachtig staan. En ook hoe het ingepakt is… echt een feestje om uit te pakken! Heel erg bedankt 🤍
- Jennifer
Aveya heeft de meest prachtige bloemenmeisjesjurken voor onze dochters gemaakt. Zij hebben gedurende het hele proces goed met ons meegedacht, zelfs toen ik aangaf dat ik een langere lengte en wat voller dan zij aanbieden wilde. Niks was te gek. De jurken voor onze bruiloft zijn ook binnen een redelijk termijn geleverd, zelfs na een last minute aanpassing. Verder was de communicatie voortvarend en vriendelijk. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
- Hanane
Super mooie schattige kleedjes mogen ontvangen. Ben er helemaal verliefd op. De klantenservice was ook echt heel goed.