Shilafit
De 1 webwinkel(s) van Shilafit samengevoegd worden beoordeling met een 9,3 door 385 klanten.
A.C.M. van Wetten
Zo als gewoonlijk. Snelle levering. Ik gebruik Shilafit al ruim 1 jaar naar alle tevredenheid.
Carolien Agricola
we zijn het nog aan het uitproberen
Lenie
Fijn product en prettige communicatie. De combinatie met de beide theesoorten is fantastisch. Veel lekkerder om te drinken. Ik kijk al gewoon uit naar mijn theemomenten ‘s ochtends en ‘s avonds.
S Van dijk
Goede service en een top product
Hubert Voit
Super netter zuvor kommender Service
Bert Wolthuis
Zoals altijd super snelle bezorging en met een verrassing in het pakket. Voelt alsof we elkaar persoonlijk kennen. :)
Antwoord van ShilafitHoi Bert, dank voor je warme review — geweldig dat je na al die bestellingen nog steeds zo’n fijne ervaring hebt. En fijn dat het cadeautje in de smaak viel!
Mieke Bryssinck
Snelle levering en netjes verpakt 👍
Antwoord van ShilafitHoi Mieke, dank voor je fijne review — mooi om te horen dat de levering snel was en alles netjes aankwam.
Jacob Usmany
Kan geen oordeel geven heb de bestelling nog nit ontvangen
Antwoord van ShilafitHi Jacob, bedankt voor de feedback.
Ik heb gelijk even je bestelling erbij gepakt. Het lijkt er op dat er een kleine vertraging is bij DHL, mijn excuses hiervoor.
Ik heb je een mailtje gestuurd met onze volgende stappen om je pakketje z.s.m. bij je te krijgen.
- Boris van Shilafit -
Co Lamie
SNELLE LEVERING
Antwoord van ShilafitHoi Co, dank voor je review en fijn dat de levering zo snel was. Laat je weten wat we kunnen verbeteren om er de volgende keer 5 sterren van te maken?
Marat
Snelle levering, fijne mensen achter Shilafit.
Antwoord van ShilafitHoi Marat, dank voor je mooie woorden — super om te horen dat de levering snel was en je ons team zo waardeert.
Deniz Tas
De levering was super snel!!
Antwoord van ShilafitHoi Deniz, dank voor je fijne review — top om te horen dat de levering zo snel was!
johan ulburghs
black friday deal + zeer snelle levering
Antwoord van ShilafitHoi Johan, dank voor je mooie review — fijn dat de Black Friday-deal en de snelle levering zo goed bevielen!
L Loukili
Eerder al besteld. Top product. Snelle levering. Heb je vragen dan staan ze je snel te woord.
Antwoord van ShilafitHoi L, dank voor je mooie woorden — geweldig om te horen dat je zo tevreden bent en ons team je snel kon helpen.
Barbara
Geweldige service en duidelijke informatie
Antwoord van ShilafitHoi Barbara, dank voor je fijne review — super om te horen dat de service en informatie zo duidelijk voor je waren!
ML Marcic
Het is ff wennen aan deze sjilajit. De sjilajit is makelijk uit het potje te lepelen. De werking is goed. Oa meer energie.
Antwoord van ShilafitHoi ML, dank voor je mooie review — fijn dat het goed werkt en je er meer energie van merkt.
randy singh
op tijd geleverd volgens afspraak
Antwoord van ShilafitHoi Randy, dank voor je 5 sterren — mooi dat alles precies volgens afspraak werd geleverd!
Robert van Harselaar
Vooral snelle service
Antwoord van ShilafitHoi Robert, dank voor je 5 sterren — mooi om te horen dat je onze snelle service waardeert!
Carola
Boris van Sjilafit is een kanjer! Hij beantwoordde mijn vragen zo snel!
De sjilajit is van topkwaliteit. Ik gebruik het elke dag en merk vooral meer helderheid in mijn hoofd. Op de langere termijn ook een verbetering van de darmflora. Het effect zal voor iedereen anders zijn.
Als je het puur neemt, lijkt het op laurierdrop, maar dan zonder de suiker. Het is even wennen. Vind je het te intens, los het dan op in wat lauw water.Antwoord van ShilafitHoi Carola, dank voor je prachtige review — heel fijn om te horen dat de kwaliteit zo bevalt en je er dagelijks zoveel aan hebt.
Wout Vanderput
Supersnelle levering en goede kwaliteit
Antwoord van ShilafitHoi Wout, dank voor je review — fijn dat je blij bent met de snelle levering en kwaliteit. Laat je weten wat we kunnen verbeteren om er de volgende keer 5 sterren van te maken?
Frank Magielse
Snel geleverd
Antwoord van ShilafitHoi Frank, dank voor je 5 sterren — mooi om te horen dat alles zo snel geleverd werd!
– Boris van Shilafit