Bedrukjeblokje.nl
De 1 webwinkel(s) van Bedrukjeblokje.nl samengevoegd worden beoordeling met een 9,7 door 309 klanten.
Theo van der Burg
Het is gelukt om alles in elkaar te zetten dankzij een qr-code op de verpakking die mij naar de bouwtekening leidde
Buddy
Leuke prijzen, snelle levering, jammer dat er geen beschrijving bij zit voor het lijstje.
Na mijn review kreeg ik een mailtje, de beschrijving staat op hun website. Top dank je wel, goede service👍 -
reinu de raaf
snelle levering, zeer correct!
Marco
Wederom top, snel gemaakt, snel geleverd.
K.L.
Bedrukt bordje met naam. Is prima!
Jaco Dekker
Mooie kwaliteit en snel geleverd
Chris
Prima
AJ Schouten
Werd snel opgestuurd.
Pascal
Perfecte deal en perfecte levering! Mooi product.
Lenny
Mooi product, snelle service
B&P
Unieke items en goede kwaliteit.
Annemieke Elting
Super. Was snel geleverd.
Richard Kreeft
Had van mijn werkgever een relatiegeschenk gemaakt door bedrukjeblokje gekregen, maar dat was incompleet. Na contact met de klantenservice werden de missende blokjes meteen opgestuurd en 2 dagen later was het bouwwerk compleet.
P
Snelle levering, mooie kwaliteit van de bedrukte steentjes
Ria Lindhout
Origineel cadeau!!
Chrissy Nijen Twilhaar
Rick Snijder
Snelle levering en erg leuk om lego te hebben met eigen opdruk voor een zeer betaalbare prijs.
Ik ga zeker vaker bestellen. -
Angely Van Huet
Snelle levering, ziet er leuk uit, wel kleiner dan verwacht.
Team Bananas
Geweldige blokjes van top kwalitijd
Titia Boer
Ik heb mijn ervaring aangepast van 1 naar 5 sterren.
In eerste instantie niets ontvangen en na mailcontact op het eerste geval ook nog niet helemaal naar tevredenheid geholpen. Maar na een aantal dagen toch tweede reactie gekregen van bedrukjeblokje dat ze zo spoedig mogelijk een nieuwe bestelling gingen klaar maken en versturen.
En ze hebben zich hier ook keurig aangehouden. Toen uiteindelijk binnen drie dagen mijn bestelling al binnen.
Dus al met al heel fijn opgelost.
En daarom de 5 sterren zeker verdiend.