VVV Waterland van Friesland icon

VVV Waterland van Friesland

De 1 webwinkel(s) van VVV Waterland van Friesland samengevoegd worden beoordeling met een 9,8 door 158 klanten.

9,8

• Christien Jelsma

• Ab Broshuis
    Geverifieerde klant van Shop Friesland

Snelle levering en prachtig ingepakt

Beste Ab,

Dankjewel voor je review. Goed om te horen dat alles snel binnen was en dat je blij werd van de verpakking. Tot een volgende keer bij Shop Friesland!

• David
    Geverifieerde klant van Shop Friesland

Product precies zoals op de website

Beste David,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat het product precies overeenkomt met wat je op de website zag.
    Tot een volgende keer bij Shop Friesland!

• Andre de Bruin

Correct en snel geleverd

Beste Andre,

Dankjewel voor je review. Goed om te horen dat alles correct en snel is geleverd. Dat stellen we erg op prijs!

• Halbe Huitema
    Geverifieerde klant van Shop Friesland

Niet tevreden over Friese monopolie, matige kwaliteit en oevertuinen in IJlst?

• TvdM
    Geverifieerde klant van Shop Friesland

Snelle levering, ik heb het zelf opgehaald bij vvv punt.

Beste T,

Dankjewel voor je review. Fijn dat je het makkelijk kon ophalen bij het VVV punt. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot een volgende keer bij Shop Friesland.

• Sophie
    Geverifieerde klant van Shop Friesland

Snelle verzending en goede after-service

Beste Sophie,

Dankjewel voor je review. Leuk om te horen dat de verzending snel was en dat je de service daarna als prettig hebt ervaren. Hopelijk tot een volgende keer bij Shop Friesland!

• Matthias Schrewe

Super service

Beste Matthias,

Bedankt voor je mooie review, hier worden wij blij van! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Tot snel bij Shop Friesland.

• N Boonstra

snell

Beste N,

Bedankt voor je review! Fijn dat alles snel ging. Hopelijk tot een volgende keer bij Shop Friesland.

• Elisabeth Postma
    Geverifieerde klant van Shop Friesland

Levering duurde iets langer maar dat was gemeld. Keurig verpakt. Prima!

Beste Elisabeth,

Bedankt voor je review. Fijn dat alles netjes verpakt was en bedankt voor je begrip. Hopelijk tot een volgende keer bij Shop Friesland.

• Eddie Meinen
    Geverifieerde klant van Shop Friesland

Goede verzorging,en vlot bezorgd.

Beste Eddie,

Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat alles goed verzorgd was en vlot is bezorgd. Hopelijk tot een volgende keer bij Shop Friesland.

• H Smeding
    Geverifieerde klant van Shop Friesland

Duidelijk en super snel geleverd!

Beste H,

Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat alles duidelijk was en dat de levering zo snel ging. Leuk dat je dit met ons deelt! Hopelijk tot een volgende keer bij Shop Friesland.

• Cor Veen
    Geverifieerde klant van Shop Friesland

Er is buiten de bestelling geen contact geweest. Het bestelde was met 2 dagen bij ons. Sneller dan verwacht. En dat ondanks de drukte. Uitstekend dus!

Beste Cor,

Dankjewel voor je review. Fijn om te lezen dat de bestelling ondanks de drukte zo snel bij jullie was! Bedankt voor het vertrouwen en het delen van je ervaring. Tot snel bij Shop Friesland.

• Ellen
    Geverifieerde klant van Shop Friesland

Duidelijk en eenvoudig bestelproces, de geleverde artikelen zijn prachtig ingepakt, en er werd duidelijk gecommuniceerd over iets langere leveringstermijn ivm overweldigende belangstelling voor het product.

Beste Ellen,

Dankjewel voor je review. Fijn om te lezen dat het bestelproces duidelijk en eenvoudig was. We besteden veel aandacht aan het inpakken van de artikelen dus leuk dat dat opvalt! Ook goed dat onze communicatie over de levertijd duidelijk was. Bedankt voor het vertrouwen en voor het delen van je ervaring.

• Janneke Heslinga
    Geverifieerde klant van Shop Friesland

Mooie prijzen en goede service

Beste Janneke,

Dankjewel voor je review. Fijn dat je blij bent met de prijzen en de service! Hopelijk tot een volgende keer bij Shop Friesland.

• Marc
    Geverifieerde klant van Shop Friesland

Vlotte levering .. supermooi ingepakt voor de kerst ( zonder extra kosten)

Beste Marc,

Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat de levering vlot was en leuk om te horen dat de kerstverpakking in de smaak viel. We wensen je hele fijne kerstdagen toe en hopelijk tot een volgende keer bij Shop Friesland.

• Linda Van Abbema
    Geverifieerde klant van Shop Friesland

Wat een uniek cadeau! Toen bleek dat er een fout was gemaakt in de bestelling, werd dit meteen opgelost en hadden we een dag later het juiste cadeautje thuis

Beste Linda,

Bedankt voor je mooie review! We zijn heel erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Tot een volgende keer bij Shop Friesland!

• Rita Priesterbach v d Schaaf

Goede service.

Beste Rita,

Bedankt voor je mooie review! Hopelijk tot een volgende keer bij Shop Friesland.

• Hiske Brouwer
    Geverifieerde klant van Shop Friesland

Snelle levering en keurig verpakt

Beste Hiske,

Dank je wel voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles snel is geleverd en netjes was verpakt. Daar doen we het voor.

• Irma Van Erp

Snelle service, top!

Beste Irma,

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.