Ik gebruik de Happy Earth deodorant al meer dan twee jaar en het voelt goed en ruikt lekker. Wat belangrijk voor mij is, dat er geen aluminium in zit.. Top!! Chapeau, fantastisch product..
Lid van WebwinkelKeur sinds 2025
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Phyllis
- Virág Jurisits
De deodorant is geweldig. Ik heb de hele dag een geweldige geur en het irriteert me niet. Ook hou ik van de moisturizer. Ik ben 100% tevreden.
Vertaald met AI Hoe zou je Happy Earth beoordelen?
- Mieke Veldink
Producten super! De blikjes deodorant smeren heerlijk en ruiken lekker. Enige kritiek is de grootte van de doos waarin de vier blikjes werden verzonden.
- RM Morada
Ik hou van hun producten. Het is heel goed voor de huid van mijn baby, geen zeep en allemaal natuurlijke ingrediënten. Het droogt haar huid niet uit en irriteert het ook niet. Een grote bonus is dat ze zeer milieuvriendelijk zijn.
Vertaald met AI - Coen
Super actie in de mail gekregen, maar de korting werkte niet. Gemaild en binnen 1 werkdag was het geregeld en kon ik toch de gewenste producten met korting bestellen. Bij mij zijn de deo's favoriet. Transpireer nog al snel, maar door deze blijf ik me fris voelen. Ook mensen om mij heen merken deze frisheid op. Zeker een aanrader!
- Marie Lebhar bourgeois
Zeer tevreden met het product. Ik zou alle producten aanbevelen. Dank je.
Vertaald met AI