Lid van WebwinkelKeur sinds 2025

Tromm International B.V. heeft 5 4 ster reviews 5
Tromm International B.V. heeft 2 3 ster reviews 2
Tromm International B.V. heeft 2 2 ster reviews 2
Tromm International B.V. heeft 2 1 ster reviews 2

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Frank

Op vrijdag besteld en op zaterdag geleverd in de pakketautomaat, echter kastje was leeg. Hierop een klacht gestuurd naar postnl. Op maandag kreeg ik bericht dat ze niet weten waar het pakketje is en dat ik contact op moet nemen met tromm. Ik heb de 3 mails van postnl doorgestuurd en daarna gebeld. Ik kreeg een heel vriendelijke meneer aan de telefoon. Mijn verhaal uitgelegd en gezegd wat ik hierboven hebt getypt. De medewerker zei meteen dat er een nieuwe somfy box de deur uit gaat en dat zij dit gaan regelen met postnl. En inderdaad. Zojuist box ontvangen en geïnstalleerd. TOP..!!!

2. Bert Gerrits

Helemaal Top Oude kapotte motor uit de zonwering gehaald nieuwe erin. Geprogrammeerd met de afstandsbediening (ging heel simpel en snel). En nu weer lekker van de zin genieten onder het zonnescherm.

3. Hoe zou je Tromm International B.V. beoordelen?

4. Pierre Schepers

Actief meedenken lijkt bij Trom wel standaard te zijn. Superfijn ook nog een gratis update gekregen . Helaas kom ik hier terecht als er weer iets stuk is, dus ik hoop dat ik ze nooit meer nodig heb😂😂. Maar dat zal wel niet zo zijn.

5. Ronald N. van Driel

Snelle bezorging. Heldere informatie

6. BERODIAS ANDRE

Expédition très rapide. Site sérieux.

7. Len Severijns

Snelle verzending van een goed product