Lid van WebwinkelKeur sinds 2026

Dan Oproiu BV heeft 0 4 ster reviews 0
Dan Oproiu BV heeft 0 3 ster reviews 0
Dan Oproiu BV heeft 0 2 ster reviews 0
Dan Oproiu BV heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Anneleen

Ik kocht de tuktuk Panda in maart 2026 voor dagelijks gebruik. Aangezien ik in Antwerpen woon en niet tot in de winkel geraakte, kon ik een variant testen toen deze in Antwerpen werd geleverd. Ondertussen heb ik deze dus enkele maanden en ben ik zeer tevreden over mijn aankoop. Ze heeft alles wat ik zocht: een comfortabele zit en opbergruimte voor- en achteraan. Mijn model heeft ook een vooruit met ruitenwisser en een dak die me beschermt tegen wind en regen. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

2. Elena Barcacianu

Super repede am primit scootmobilul meu comandat și pe deasupra super mulțumită de absolut tot. Livrare, produs, totul foarte rapid si de calitate. Multumesc Dan Oproiu BV.

3. Hoe zou je Dan Oproiu BV beoordelen?

4. Gerrit van de Kamp

Fijn geholpen, neemt de tijd om alles uit te leggen. Met 3 weken netjes thuis bezorgd!

5. Frits Duker

Netjes op tijd bezorgd. Telefonisch contact gehad, snel geholpen.

6. Johnny

Hele snelle service en goede producten. Je wordt met ieder onderwerp goed geholpen. En zeer klantvriendelijk ik ben blij dat ik mijn scooter hier heb gekocht

7. Noor Visser

Zeer tevreden met mijn aankoop bij Ecowielen. De elektrische driewieler werd snel geleverd en was precies zoals beschreven op de website. De klantenservice was vriendelijk en heeft al mijn vragen snel beantwoord. Aanrader!