• Regelmatige monitoring

Slimme Energieopslag heeft 1 4 ster reviews 1
Slimme Energieopslag heeft 0 3 ster reviews 0
Slimme Energieopslag heeft 0 2 ster reviews 0
Slimme Energieopslag heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Walter

Gekozen omdat ze prima bereikbaar zijn, zowel qua locatie als communicatie. Duidelijke meerwaarde tov webwinkel. Van harte aanbevolen.

2. Marco Murk

Netjes geholpen en alles wordt goed uitgelegd.

3. Hoe zou je Slimme Energieopslag beoordelen?

4. Sander Vogelaar

Leuk bedrijf, goed advies en communicatie!

5. Patrick B.

Na in twijfel te zijn over een thuisbatterij en de werking daar van heb ik contact met slimme-energie opgenomen voor aanvullende informatie. Zij hebben door de deskundige kennis die hun van de producten hebben mij kunnen bevestigen en overtuigen dat een thuis batterij voor mij (in de opstelling die ik in gedachten had) zeer interessant was. Het was een adviseur geen verkoper die met je mee denkt ! Zeer prettig contact gehad en daarna een leuke aanbieding en aankoop kunnen doen. Mocht je twijfels hebben over een thuisbatterij zou ik zeker contact op nemen

6. Frank

Vandaag langs geweest voor een orienterend gesprek over de thuisbatterij. Te woord gestaan door Mathijs die hiervoor ruim de tijd nam. Weer een stuk wijzer naar huis zonder gepushed te zijn om tot aanschaf over te gaan. Dank hiervoor.

7. Maarten de Vos

Mathijs van Slimme Energieopslag nam de tijd om te reageren op al mijn vragen. En als hij het antwoord niet wist, was hij daar ook eerlijk over. Een niet functionerende P1-splitter werd snel kosteloos vervangen en nu werkt de aangeschafte thuisbatterij naar behoren.