Alles over gin. Boutique

Alles over gin. Boutique

Alles over gin. Boutique is dé gin Boutique van Nederland. Hier vind jij exclusieve en unieke gins, gin cadeaus, gin gift sets, gin merchandise, de fijnste mixers én natuurlijk de leukste, persoonlijke gin geschenkpakketten.

Alle producten in de Alles over gin. Boutique zijn zorgvuldig en met liefde uitgekozen en / of ontwikkeld. Wij verkopen alleen producten waar we zelf 100% achter staan en die een prachtig verhaal met zich meedragen.

Wat de Alles over gin. Boutique zo uniek maakt, is onze focus op unieke gins, gin cadeaus, gin geschenkpakketten en natuurlijk de persoonlijke service.
Toen wij zelf de eerste stapjes in de gin wereld zetten, waren het vaak de gin pakketten die onze aandacht trokken en waar we blij van worden. Dat fijne, blije gevoel willen we graag met jou delen. Daarom zijn we altijd op zoek naar unieke gin pareltjes, ontwikkelen we eigen producten en bedenken we graag de mooiste gin cadeaus voor én met jou!

Kom jij gauw bij ons shoppen? 🥂

Liefs Denise
Founder Alles over gin.
9,8
Filter 316 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 312 met beschrijving

• Farley Trubendorffer
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Altijd goede goede levering en belangrijker goede extra informatie over het product. De leverancier denkt mee over de keuze en heeft in mijn ervaring ook adviezen gegeven over producten waar ik erg blij mee ben! Was al een fan van een barrel aged "Tolmann" maar nu ook van een nieuwe aanbevolen gin "Haegens".

Hai Farley,

Heel erg bedankt voor je mooie woorden en het achterlaten van een review! Je maakt mijn hele dag goed hiermee, dankjewel!

Ik vind het zo fijn om te horen dat alles naar wens is én dat ik je heb kunnen helpen met het uitkiezen van de gins. Soms is het best een uitdaging en dan is het wel handig dat ik alles al heb geproefd haha. Dank voor al je vertrouwen & support! :)

• Judith
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Goede service, bestelde gin is, goed verpakt, snel gearriveerd!

Hai Judith,

Nogmaals dank dat ik je bij de Boutique mocht verwelkomen, super leuk dat ik je blij heb mogen maken met een nieuwe gin!

Heel erg bedankt dat je je ervaringen wilde delen en vijf sterren hebt gegeven, it made my day! :)

Graag tot de volgende keer!

Veel liefs Denise

• Hoe beoordeel je Alles over gin. Boutique?

• Sancha Schuurs
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Ik had de volgende dag mijn bestelling al in huis. Met daarbij een gratis sample en een lief, handgeschreven kaartje. Toen ik daar in een e-mail voor bedankte, kreeg ik een heel hartelijke e-mail terug. Echt top!

Hai Sancha,

Heel erg bedankt voor je mooie woorden en het geven van de vijf sterren! Ik vond ons contact ook erg fijn en ik ben blij dat ik je blij heb kunnen maken met jouw bestelling! :)

Geniet ervan en graag tot een volgende keer!

• Oscar Bomhof

Heerlijke Gin …

Hai Oscar,

Heel erg bedankt voor je review en super leuk dat ik jullie blij mocht maken met deze gepersonaliseerde gins. Erg blij om te horen dat ze goed in de smaak vallen :)!

• Maaike
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Alleen de actie was al geweldig, een gles gin met je eigen naam erop. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik al heel snel een heel attent en persoonlijk mailtje met uitleg over het proces en de levertijd. Ook voor verzending en daarna ben ik enorm goed en netjes op de hoogte gehouden. Ik vond het echt meer dan klantvriendelijk!!! Een super lieve dame, zij verdient echt een pluim!

Hai Maaike,

Wat een lieve en mooie woorden, heel erg bedankt! You made my day want dit is precies waar ik het voor doe :)!

Dankjewel dat je bij de Boutiqiue bent wezen shoppen en dank voor al je vertrouwen! Ik ben heel erg blij om te horen dat alles naar wens is geweest en dat jullie de flessen goed hebben ontvangen. Geniet ervan en hopelijk tot een volgende keer! :)

• Ymke
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Bivrost Artic gin is echt een aanrader, verrassend lekker een heel fris door vleugje citrus. Lekkere combinatie met frambozen en blauwe bessen erbij. De service was super goed, en werd meteen naar een oplossing gezocht vanwege een iets latere levering

Hai Ymke,

Nogmaals dank voor al je geduld en vertrouwen! Echt super leuk dat ik je mocht verwelkomen voor deze mooie gin voor jullie gin avondje! :)
    Ik ben erg blij om te horen dat de gin goed in de smaak is gevallen. Wat ik zelf zo mooi vind aan Bivrost is dat het een hele heldere, pure smaak heeft gekregen door het gebruikte smeltwater van de gletjsers.
    Geniet ervan & de volgende bestelling komt vandaag jouw kant ook op :)!

• annemie tobac
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Heerlijke bonbons waar je de smaak van de gin heel goed kan proeven… zeker een aanrader als je graag gin drinkt.

Hai Annemie,

Heel erg bedankt dat je een review wilde achterlaten en het geven van de vijf sterren, you made my day! :)
    Ik ben oprecht heel erg blij om te horen dat de Ginbons meer dan goed in de smaak vallen. Geniet ervan & hopelijk zie ik je nog eens terug in de Boutique!

• Mirjam Volkers
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Altijd vriendelijk, denken goed met je mee, super advies en snelle bezorging.

Hai Mirjam,

Heel erg bedankt voor je vertrouwen en super leuk dat je deze vraag bij mij neerlegde. Ik hoop dat ik je een mooie lijst heb kunnen sturen en dat de gins je goed smaken! Achter de schermen zal ik mijn oren en ogen goed voor je openhouden en als ik nog wat moois tegenkom, laat ik je dit zeker weten :)!

Dankjewel dat je de moeite wilde nemen om je ervaring te delen en dank voor de vijf sterren. Heel erg blij mee :)!

• Sebastiaan Dullens
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Supersnel geleverd met een hoop extra en leuke info!

Hai Sebastiaan,

Super leuk dat ik je in de Boutique mocht ontvangen én dat ik je blij kon maken met een mooie gin! :)
    Heel erg bedankt dat je jouw ervaring wilde delen en dank voor de vijf sterren, you made my day!

• Aalbrecht Roza
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Alles is altyd goed en mooie geleverd

Hai Aalbrecht,

Zo leuk dat ik jullie steeds weer mag verrassen met nieuwe gins! Fijn dat ze goed in de smaak vallen en nog beter dat ze zo snel geleverd worden :)!

Tot de volgende keer :)!

• John quanjel

In 3 woorden.
    GE-WEL-DIG.

Altijd met een persoonlijke note 😘

Hai John,

You made my day!! Dankjewel voor deze mooie review, ik ben echt zo blij om te horen dat alles goed is aangekomen en ik je nog steeds blij kan maken met de gin pakketten! :)

• Monique Kimpel - Hamaker
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Persoonlijke service met unieke, mooie producten

Hai Monique,

Zo leuk dat ik je weer in de Boutique mocht verwelkomen, met liefde heb ik jouw bestelling weer klaargemaakt en verstuurd :)! Ik hoop dat je er heel erg van gaat genieten, dankjewel dat je een review wilde achterlaten :)!

• Marjolein Schoorl
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Altijd snel en lief kaartje erbij.

Hai Marjolein,

Ik doe mijn best haha ;)! Erg benieuwd wat je van je nieuwe gins gaat vinden, wacht het in spanning af :)!

Tot snel!

• Petra Lelieveld
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Mooi aanbod en goede, vriendelijke communicatie. Prima service!

Hai Petra,

Heel erg bedankt dat je een review wilde achterlaten en ik ben erg blij om te horen dat alles naar wens is :)!
    Ik hoop je nog eens te mogen verwelkomen in de Boutique :).

• Niels van Doorn
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Perfecte service, uitgebreid aanbod, klantvriendelijkheid en klantenbinding zijn uitmuntend. Mocht je gins of tonics willen bestellen dan is dit de website waar je dat moet doen. Tevens zijn de sample boxen een goede uitkomst om gins te proberen.

Hai Niels,

Heel erg bedankt voor je mooie woorden, you made my day! Ik heb al je reviews gelezen en jij kunt echt heel goed schrijven, hier hebben andere gin liefhebbers zeker iets aan! En ik wil je persoonlijk bedanken voor al je geduld en vertrouwen, ik ben blij dat het genieten nu kan beginnen en ik hoop dat er een aantal mooie favoriete gins bij krijgt :)!

Tot een volgende keer!

• Ron Brands
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Snelle levering, altijd met een proefbuisje van het één of ander en een persoonlijke briefje.

Hai Ron,

Heel erg bedankt voor je mooie woorden en het achterlaten van je review :)! Ik ben blij dat ik jullie weer kon helpen met de groei van de collectie haha ;).
    Tot de volgende keer!

• Debbie Smits
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Nee maar echt een geweldige service! Denise heeft mij ontzettend geholpen met het indelen van de kaart en met al haar geduld gewacht op de eerste bestelling. Een ontzettend fijn begin van een mooie lange samenwerking ( hoop ik )

Hai Debbie,

Heel erg bedankt voor je mooie woorden en dat je jouw ervaringen wilde delen via deze weg :)!
    We hebben de nodige stappen al gezet en ik weet zeker dat we samen nog meer mooie dingen kunnen gaan doen. Eerst bij jou even alle rust terugkrijgen en als je zover bent, weet je mij te vinden. Ik kijk ook uit naar een fijne, langdurige samenwerking :)!

• Marjolein van Pelt
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Geweldige service, snelle levering, leuk contact altijd met Denise :-)

Hai Marjolein,

Dankjewel dat je een review wilde achterlaten, jouw mooie woorden made my day :)!
    Blij om te horen dat alles naar wens is; ik doe achter de schermen hard mijn best haha.
    Tot een volgende keer :)!

• Aalbrecht Roza
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Hele mooie website en heel behulpzaam als er wat problemen zijn

Hai Aalbrecht,

Heel erg bedankt voor je review en super leuk dat je jouw ervaringen wilde delen! We hebben wat uitdagingen gehad maar uiteindelijk komt alles altijd weer goed :)!
    Dankjewel voor al je vertrouwen!

• Mary-Ann Adema
    Geverifieerde klant van Alles over gin. Boutique

Mooi assortiment en een snelle service…

Hai Mary-Ann,

Nogmaals dank voor de bestellingen en leuk dat ik je voor Sir. James in de Boutique mocht ontvangen :)!
    Dankjewel voor het achterlaten van een review, ik ben blij dat alles naar wens is :)!