Autosleutels.info

Autosleutels.info

www.autosleutels.info is de specialist in autosleutels, autosleutelbehuizingen, contact & deursloten en autosleutelhangers van vele automerken. Wij leveren via onder andere de gerelateerde webwinkels www.autoschlusselshop.de enwww.eurocarkeyshop.com onze producten naar alle landen ter wereld. De producten worden niet door de autofabrikant geproduceerd, maar zijn wat uiterlijk en kwaliteit betreft wel identiek aan het origineel.
8,8
1.096 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 279 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Leonard Rensen
  Review voor Autosleutels.info

  Ongekende service. Via de Mitsubishi dealer offerte opgevraagd voor 2 nieuwe sleutels. Kosten bij hen € 275,= per sleutel. Toen autosleutels.info in Nunspeet gebeld voor een offerte. Kosten bij hen € 120,= per sleutel. Afspraak gemaakt en toen ik bij hun aankwam bekeken ze de oude sleutels en zeiden ze dat zij om de bestaande techniek nieuwe mantels konden maken en ook het metaal zouden kunnen vervangen waardoor de kosten zouden komen op € 40,= per sleutel. Daar ben ik uiteraard mee akkoord gegaan en beide sleutels werken perfect! Lang geleden dat ik zo'n service heb ervaren. Verschil voor 2 sleutels met de dealer € 470,= maar liefst!!!

 • Alfred
  Review voor Autosleutels.info

  gedaan waar we voor kwamen en goede prijs - kwaliteit verhouding.

 • Hoe beoordeel je Autosleutels.info?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • J. Palsrok
  Review voor Autosleutels.info

  Prima prijzen, vriendelijke benadering, prima service en kwaliteit.

 • henk
  Review voor Autosleutels.info

  heb een stukje moeten rijden maar meer dan waard
  Vriendelijk, heel goed onderlegd neemt geen genoegen met half werk duidelijke afspraken
  Gewoon top

 • Nadia
  Review voor Autosleutels.info

  Ze hebben verkeerde sleutels aangeleverd terwijl het type merk van de auto wel overeen kwam. Als reactie kregen wij te horen dat we het maar moesten weg vijlen om zo de sleutel te laten passen.

  Antwoord van Autosleutels.info

  Dit is de enige mogelijkheid om het passend te krijgen . Wij doen dit altijd en met succes
  U mag de bestelling ook terugsturen dan krijgt u uw geld terug.

 • Evert van den Berg
  Review voor Autosleutels.info

  De afstandbediening van mijn Ford Focus was uitgevallen. Ik had diverse offertes aangevraagd en autosleutels.info gaf de beste offerte. Ik heb een afspraak met hen gemaakt en hij bekeek mijn sleutel, ging mijn auto in en na 5 minuten was alles klaar en de afstandbediening werkte weer. Een kwestie van synchroniseren zei hij. Op de vraag van mij wat het koste zei hij : helemaal niets. Waar vindt je nu nog zulke service. Geweldig toch.

 • Gerbrand
  Review voor Autosleutels.info

  Vaklui:) en enorm snel geholpen. Prima prijs/kwaliteit verhouding

 • prive
  Review voor Autosleutels.info

  op alle vlakken.

  Antwoord van Autosleutels.info

  Naar aanleiding van uw vraag heeft u een duidelijk antwoord gekregen en een voorstel voor een oplossing en daarbij ook de mogelijkheid tot retournering Helaas kunnen we niet 3 keer hetzelfde antwoord gaan geven op dezelfde vraag , ik heb echt meer te doen.

 • luuk
  Review voor Autosleutels.info

  nou ben hier geweest met auto en sleutel voor een extra sleutel. was bloed zweet en tranen maar eigenaar bleef rustig en ging de uitdaging aan maar na een aantal pogingen ben ik met extra sleutel voor een hele nette prijs weer na huis gegaan.

 • M van Leur
  Review voor Autosleutels.info

  Super service snelle afhandeling en ze denken meee

 • Laad meer