Betonlook.nl
L. Hillebrand
Voorafgaand aan onze bestelling fijn contact/advies via de WhatsApp, bestelling werd snel en correct geleverd, de coating werd in grootverpakking geleverd wegens alle blackfriday drukte, omdat wij het product in meerdere ruimtes gaan verwerken kwam dit niet goed uit i.v.m. de verwerkingstijd van de coating. Via de mail contact gezocht en super snel en fijn via telefonisch contact opgelost door Patty! Onze complimenten!
van Berg
Uitstekend
Hoe beoordeel je Betonlook.nl?
Zhoran Joos
Kleuren komen totaal niet overeen me hoe ze op de website weergegeven worden.
Kelly Cesar
Snelle levering, vlot geholpen aan de telefoon. Kalkverf aangekocht en heel erg tevreden over, makkelijk aan te brengen.
Arjan Zwanenburg
Betonlook heeft een overzichtelijke site met mooie verfproducten waaruit eenvoudig te kiezen is.
J
Product super. Alleen jammer dat je elke dag een mail krijgt om webwinkelkleur te moeten beoordelen. Heel irritant.
Nico Rood
Betonstuc aangeschaft maar nog geen zin om aan het project te beginnen. Dus eindelijk na een jaar begonnen bleek het uitgedroogd. Ja half jaar houdbaar dus eigenschuld. Gevraagd om nieuwe en wat korting maar er kwam niet meer uit dan de korting dan de geldende blackfriday korting. Vond ik erg karig. Had meer van ze verwacht. Het aanbrengen vond ik lastig omdat het al gauw aandroogd en het moeilijk in een keer strak te krijgen valt. Als je wil bijwerken wordt het er niet mooier op. Zelf, buiten de werkwijze om, met plantenspuit gaan afmessen waardoor ik het wel strak maar met betonlook kreeg.
Dave
Absoluut goede service, top kwaliteit verf en blokkwast. Alleen past hij niet in verfblik 🤣, maar desondanks 5 sterren
Erkan Akdemir
Snelle levering en uitstekende kwaliteit betonlookverf.
Sara ballegeer
Kwaliteitsvolle producten ! enkel jammer dat de verpakking ten opzichte van de inhoud ( doos levering en pot beton ciré) nogal groot is in vergelijking met de inhoud.
Leslie van der Burg
Super snelle levering en geweldige service !
Steven Nijenhuis
Kleur leek totaal niet op wat er op de site (meerdere foto's) stond afgebeeld
Karen
Supersnelle correcte levering. Prachtige kleuren. Zeer goede beschrijving over hoe te werk moet gegaan worden. Zeer professioneel! Een ontdekking !
Jacques De Koning
Prima service en bereikbaarheid bij vragen.
Gea Jonkman
Prachtige kleurstalen ontvangen. Handig en mooi om ter inspiratie mee te gaan werken!
Jeroen Heusinkveld
De kleur was perfect!!
Snelle levering. -
Ruud Van der Linden
Prima, de verf meteen opgestuurd.en de kleur is top.
nico ruell
ik heb maar 1 component gekregen
Antwoord van Betonlook.nlHallo Nico,
Wat jammer om te lezen dat je bestelling niet helemaal compleet was. We hadden dit natuurlijk graag direct voor je opgelost! We zien dat er geen contact met ons is opgenomen voordat deze review werd geplaatst. Dat vinden we jammer, want we staan altijd klaar om te helpen en eventuele fouten snel recht te zetten.
Neem alsjeblieft even contact met ons op via info@betonlook.nl, dan zorgen we dat alles netjes wordt opgelost.
Kelly Wyns
De kleuren zijn heel anders van op de foto’s
Natalia janicka
Snelle levering maar kleur is een beetje Anders dan ik verwachtte