Betonlook.nl

Betonlook.nl

Dé online winkel voor ecologische verf- en stucsoorten!
8,9
Filter 1929 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1046 met beschrijving

• A.
    Geverifieerde klant van Betonlook.nl

Weinig hoeveelheid voor veel geld

• Piet Hein
    Geverifieerde klant van Betonlook.nl

Ik heb Beton Ciré in de kleur 10201 Lin Lisse gekocht. Ik hoefde de Beton Ciré niet te mengen met water, waardoor ik er direct eenvoudig mee aan de slag kon. Het is een makkelijke kant- en klare stucpasta.

• Hoe beoordeel je Betonlook.nl?

• Silvie
    Geverifieerde klant van Betonlook.nl

Slechte bezorging, maar mooie verf

Antwoord van Betonlook.nl

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met de verf. Jammer om te horen dat de bezorging niet helemaal naar wens was. Zodra de bestelling bij ons de deur uitgaat, hebben we helaas geen direct zicht op het transport, maar we nemen je feedback zeker mee om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren.

• Rene B.

Ze komen hún toezegging qua levering 100% na. Super

Antwoord van Betonlook.nl

Dankjewel voor je review! We zijn blij dat alles naar wens was.

• Kim De Coninck
    Geverifieerde klant van Betonlook.nl

Snelle levering, correct geleverd, goed verpakt, en goede kleur!

Antwoord van Betonlook.nl

hartelijk dank voor je 5-sterren review! 🌟 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. We waarderen het enorm en hopen je snel weer te mogen verrassen!

• Miranda
    Geverifieerde klant van Betonlook.nl

Snelle levering en geweldige betonverf
    Heel blij dat je eerst testers in blikje kan bestellen kan je de kleur goed zien op de muur savon is het geworden

Antwoord van Betonlook.nl

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat alles prima verzorgd is.

• Kathleen Verdyck
    Geverifieerde klant van Betonlook.nl

Heel vlot, zowel de bestelling als de levering. Ook het aanbrengen ging echt wel makkelijk.

Antwoord van Betonlook.nl

Dankjewel voor je beoordeling! Geweldig dat je tevreden bent over je bestelling.

• Dilara Altuntas
    Geverifieerde klant van Betonlook.nl

De hoeveelheid verf die nodig zou zijn voor het oppervlak dat op de website wordt weergegeven klopt heeeeelemaal niet ! We hebben extra potten moeten kopen omdat de aangegeven liters/oppervlakte helemaal niet juist zijn!! We werken dit nog af maar ik koop erna nooit meer op deze website.

Antwoord van Betonlook.nl

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat de aangegeven hoeveelheid verf voor het oppervlak niet overeenkwam met wat je nodig had. We doen ons best om de richtlijnen zo nauwkeurig mogelijk te vermelden, maar soms kunnen factoren zoals de ondergrond, structuur of absorptie invloed hebben op de daadwerkelijke hoeveelheid die nodig is.

We begrijpen dat dit vervelend is en willen graag helpen om een passende oplossing te vinden. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken hoe we dit kunnen oplossen.

• Nanda Waterreus waterreus
    Geverifieerde klant van Betonlook.nl

Kleurstalen en fotos komen echt totaal niet overeen

Antwoord van Betonlook.nl

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de kleurstalen en de foto’s niet helemaal overeenkwamen met je verwachtingen. We doen ons best om de kleuren zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven, maar door scherminstellingen of lichtverschillen kan dit helaas soms iets afwijken.

• Dirk Florquin
    Geverifieerde klant van Betonlook.nl

Snelle levering, duidelijke info en overzichtelijke site

• Nova van Hoorn
    Geverifieerde klant van Betonlook.nl

Prachtig resultaat en hele goede klantgerichte service!

Antwoord van Betonlook.nl

Geweldig, bedankt voor de 5 sterren! 🌟 Het doet ons goed om te horen dat je blij bent met je bestelling. We hopen je snel weer te mogen inspireren met onze producten!

• Jasper
    Geverifieerde klant van Betonlook.nl

Kleurstalen komen totaal niet overeen met de kleuren op de site.

• Iris
    Review voor Betonlook.nl

Volgende dag al in huis, via telefoon besteld en per ongeluk de verkeerde kleur. Telefonisch makkelijk te bereiken en direct opgelost. Volgende dag juiste kleur geleverd. Tevreden met de service, de verf en snelle levering.

• Loonbeek Nadine
    Geverifieerde klant van Betonlook.nl

Snelle verzending, ook snel antwoord op vragen

• Marijke
    Geverifieerde klant van Betonlook.nl

Geweldige service! De verf had ik voor het weekend nodig, het contactformulier ingevuld en er kwam binnen 2 uur een reactie. Voor 12.00 uur besteld en ik kon het dezelfde dag afhalen. Vriendelijk te woord gestaan door een medewerker toen ik het kwam ophalen. Laten we vooral niet de betonlookverf brullee niet vergeten. Prachtig! Kortom: op alle vlakken is dit bedrijf een aanrader!

Antwoord van Betonlook.nl

wat een fantastische review, bedankt! 🌟 Geweldig om te horen dat alles zo soepel en snel is verlopen en dat je blij bent met de betonlookverf Brulée. We doen ons best om iedere bestelling net zo soepel te laten verlopen en het is fijn om te zien dat dit zo goed is gelukt. We hopen je snel weer te mogen verrassen met onze producten!

• Rudi van Laerhoven
    Geverifieerde klant van Betonlook.nl

Snelle levering / mooi product en prima te verwerken.

Antwoord van Betonlook.nl

Super bedankt voor de 5 sterren! 😍 Zo fijn dat je tevreden bent met je bestelling – hopelijk tot snel!

• Joan van Staveren
    Geverifieerde klant van Betonlook.nl

Goeie service, snelle levering.

• Monique

Fijne testers!

• Guus Wilhelm
    Geverifieerde klant van Betonlook.nl

handig de proefstalen, deze waren snel binnen voor de beton ciré

• Annemarie van de Beek
    Geverifieerde klant van Betonlook.nl

Super snelle levering ondanks feestdagen nu volgende week schilderen wat ik op Instagram zal delen 🫶nu al blij mee🫶