Betonlook.nl
Ger Deguelle
Goede prijzen en veel keus .
Antwoord van Betonlook.nlHoi Ger,
Super fijn om te horen dat je tevreden bent en heel erg bedankt voor je positieve review. -
Pramela Morgan
Very beautiful Paint and friendly customer service.
Antwoord van Betonlook.nlHoi Pramela,
thank you for this super positive review -
Hoe beoordeel je Betonlook.nl?
Jacqueline Verbeek
Goede service en snelle levering. Maar ook heel netjes verpakt. Ik kan niet wachten tot ik kan beginnen met verven.
Antwoord van Betonlook.nlBeste Jacueline,
Bedank voor deze positieve review en wij wensen je veel succes met schilderen en veel plezier met het uiteindelijke resultaat.
Sas
Vriendelijke mensen aan de telefoon doen alle moeite om je te helpen en adviseren. De verf is van fijne kwaliteit. Makkelijk verwerkbaar en mooie kleuren. Ik vond alleen de berekening voor hoeveelheid wat je nodig hebt aan de krappe kant. Ik heb liever iets te veel verf dan te weinig. Maar ben fan, binnenkort bestel ik een ander kleurtje en product voor nog een ander randje in huis!!
Antwoord van Betonlook.nlBeste Sas,
Heel fijn om te horen dat alles naar wens is en je blij bent met het resultaat. -
Diana Las van Bennekom
Snel en goed geleverd
Antwoord van Betonlook.nlBeste Diana,
Heel erg bedankt voor deze positieve review. -
Bep
Prima levering.
Antwoord van Betonlook.nlBeste Bep,
Zoë
De kleur is anders uitgepakt dan op de foto, ook loste het poeder niet al te goed op in water waardoor er allemaal klontjes ontstonden. Deze zijn terug te zien op de muur. Het resultaat is dus niet wat we verwacht hadden maar zonde om het weg te halen.
Antwoord van Betonlook.nlBeste Zoë,
Bedankt voor je review, zou je ons wellicht een mail willen sturen naar info@betonlook.nl met je ervaring en een foto van het resultaat? Wellicht kunnen we nog kijken naar een geschikte oplossing! -
Nathalie
Pakketje was snel geleverd
Antwoord van Betonlook.nlBeste Nathalie,
Bedankt voor je positieve review! Goed om te lezen dat het pakketje snel bij je bezorgd was! -
R. Smiesing
Goede levering in keurige verpakking!
Antwoord van Betonlook.nlBeste,
Janssens Johanna
Prima!
Antwoord van Betonlook.nlBeste Johanna,
Bedankt voor je 5-sterren review! -
Wybren Landman
Snelle levering , goed product .
Antwoord van Betonlook.nlBeste Wybren,
Bedankt voor je positieve review, goed om te lezen dat alles naar wens was! -
Patricia
Ruim assortiment en snelle levering. Ik ben ook heel tevreden met mijn aankoop.
Antwoord van Betonlook.nlBeste Patricia,
Bedankt voor je uitgebreide review! Goed om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop! -
Anchit
Paint and brush quality was not up to expectations
Antwoord van Betonlook.nlDear Anchit,
Thank you for your review, could you please send us an email to info@betonlook.nl with what went wrong, and what was not up to your expectations? We would like to see if we could possibly try to fix this! -
René van den Meiracker
Prima service en vlot geleverd!
Antwoord van Betonlook.nlBeste René
Marijke Sneyders
Snelle levering , juiste afhandeling , prima!
Antwoord van Betonlook.nlBeste Marijke,
Heel veel plezier met het eindresultaat en erg bedankt voor deze positieve review -
Barbara Gelauf
Snelle levering. Iets meer handleiding bij het product leveren
Antwoord van Betonlook.nlHoi Barbara,
Bedankt voor je positieve review, wij hebben er inderdaad voor gekozen om er geen geprinte handleidingen erbij te doen maar via een qr code op de verpakking. Wij hopen dat het uiteindelijke resultaat mooi is geworden. -
Chris Huybrechts
Goede service prima.
Antwoord van Betonlook.nlBeste Chris,
Heel erg bedankt voor deze positieve review! -
Wendy Roos
Geweldige service. Verfpot kwam helaas kapot aan door transport maar binnen 1 dag kreeg ik de gewenste hoeveelheid betonverf gratis naar mij toegezonden. Erg bedankt!
Antwoord van Betonlook.nlBeste Wendy,
Bedankt voor deze positieve review en fijn dat het uiteindelijk wel goed is aangekomen en wensen je dan ook veel plezier met het resultaat. -
Kudakwashe Manhando
Good price good paint
Antwoord van Betonlook.nlDear Kudakwashe,
Thank you for this positive review! -
Fred Loos
Handige website staaltjes besteld en de kleurenwaaier. Later nog een paar voorbeelden besteld. Alles snel geleverd nu nog een keuze maken.
Antwoord van Betonlook.nlBeste Fred,
heel erg bedankt voor deze review en als je verder vragen hebt of geholpen wil worden mag je altijd contact opnemen met info@betonlook.nl