Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Betonlook.nl heeft 171 4 ster reviews 171
Betonlook.nl heeft 43 3 ster reviews 43
Betonlook.nl heeft 35 2 ster reviews 35
Betonlook.nl heeft 79 1 ster reviews 79

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Tamara Southey

Super dienst en ook snel geleverd. Heel fijne producten en ook goeie video’s om die techniek goed te kunnen bekijken.

2. Riet Bemond

De klus moet nog gebeuren maar de kleur op de staal te zien is hij erg mooi. De bezorging is snel en goed gegaan Riet

3. Hoe zou je Betonlook.nl beoordelen?

4. Evy Pype

Vlotte levering van de kleurstaaltjes. Overzichtelijke site om te bestellen ! Wij hebben de Eco primer gebruikt en vervolgens de betonlook verf Sesamme voor een tienerkamer! We bestellen hier zeker nog, want is mega verpakt en vlotte lervering. Blokkwast mee besteld, ligt fijn in de hand en gaat vlot(simpel uit te spoelen met gewoon warm water.

5. Jort

Helaas was de bestelde verf in de doos geëxplodeerd. Klantenservice deed er gelukkig helemaal niet moeilijk over en we kregen een nieuwe doos, waarvan de potten extra goed dichtgetaped waren, binnen twee dagen thuis. De sossusvlei textuurverf ziet er prachtig uit in onze nieuwe woonkamer. De textuur, of 'oneffenheid', geeft een erg natuurlijk, rustgevend gevoel.

6. Coert

Snelle ontvangst van de proefjes, zo konden wij diverse kleuren uitproberen. Na bestelling van de juiste kleur kalkverf, wat ook snel werd geleverd, hebben wij nu een prachtige wand. De verf met poeder is goed te mengen en erg makkelijk om zelf aan te brengen. Erg mooi product! En klantenservice is ook vlot nadat ik iets wilde weten.

7. Ismay Bleumink

Bezorging is top. Goed verpakt. Maar de kleur in de pot komt totaal niet overeen met het staaltje.