Briansa
Mariska
Super mooi en wat een lief persoonlijk bericht en cadeau erbij ❤️
R.M. Broerse
Snel verzonden,met een leuk persoonlijk briefje,en extra 🎁
Ga zo door👍🏻 -
Hoe beoordeel je Briansa?
David van Leengoed
Top ervaring
Albert Bruurmijn
snelle levering armband ziet er goed uit
Annemarie van ree
Gewoon heel snel en duidelijk . Dik tevreden
Sigrid
Een prachtige bedel met een herinnering van opa! Supersnelle levering, echt met liefde gemaakt en verpakt!
Angela Lanser
mooi gedaan voor wie hij was er erg blij mee.
Ellen van Tol
Bestelling zag er top uit en er zat ook nog een lief kaartje bij met attentie !!!
K. De Ruiter
Prima service, werd goed op de hoogte gehouden. Mijn bestelling was er zeer snel en voldeed aan de eisen die ik had. Bestel hier zeker vaker
Stine
Zeer mooie artikelen, heel goede prijs en een superlevering. Na 2 dagen had ik mijn bestelling, heel mooi ingepakt met een lieve, handgeschreven kaart bijgevoegd. Een aanrader !
Britney
Super mooie sieraden.
Marion Schot
Geweldig!, binnen 1 dag had ik mijn bedel al binnen. Wat een service.
Lief kaartje erbij. -
Juul
Precies zoals ik het wilde en super snel mogen ontvangen! Mooi verpakt ook, met aandacht verzonden. Dank.
Tosia Eversdijk mama Ewa Jadczak
Service ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sam
Snel gemaakt en verzonden. En een heel mooi product
Patricia
Bijzonder mooi gemaakt. Ook zeer snel geleverd
Kevin
Super goede en vriendelijke service.
Ik had online wat besteld en wilde dit graag aanpassen. Was geen enkel probleem en super snel geregeld..
Netjes verzonden met een persoonlijk bedankje! Ik raad het iedereen dan ook van harte aan.
Nogmaals dank -
Olceay
Foto bedel voor mijn Pandora armband besteld volgende dag al binnen en mooi gegraveerd ondanks de oude foto
Angela Van Hemert
Ik vond het resultaat van de gravering een beetje tegenvallen. De afbeelding komt niet duidelijk over.
Monique
Perfect product!
Mooi gegraveerd en snel antwoord op mijn vragen vooraf. Levering binnen de paar dagen!
Zeker aan te bevelen!
En erg leuk verpakt qua kleine attentie en kaartje erbij, zo maakt het geheel compleet met aandacht aan gewerkt.