By Cee Cee

By Cee Cee

Fantastische Hondenmanden, Kattenartikelen, Kattenmanden, Vlooienbandjes, Autostoelen voor Honden, Reismanden, Hondendekens, Hondenkleed voor bank, Hondenbedden, Hondenkussens Voor Lage Prijzen! Ideaal als cadeau voor jouw trouwe kat of hond voor Kerstmis, Sinterklaas, Dierendag, Pasen, of zomaar.
8,9
Filter 152 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 92 met beschrijving

Taal

• Anouk
    Geverifieerde klant van By Cee Cee

Ik had een mailtje gestuurd om te vragen wanneer een hondenmand terug op voorraad kwam, en ik kreeg meteen antwoord. Zeer goede klantenservice! De bestelling werd snel geleverd.

Antwoord van By Cee Cee

Beste Anouk, dankjewel voor jouw mooie review! Dat maakt onze dag helemaal goed. Veel plezier met jouw aankoop, namens het team van By Cee Cee.

• Marga
    Geverifieerde klant van By Cee Cee

Fijne, snelle service en duidelijk antwoord op mijn vragen.

Antwoord van By Cee Cee

Hartelijk dank voor je mooie review! Veel plezier met je bestelling! ^Liefs, Team By Cee Cee

• Hoe beoordeel je By Cee Cee?

• Jolien caenepeel

Slechte kwaliteit

Antwoord van By Cee Cee

Het spijt ons om te lezen dat u deze ervaring heeft. Dat is niet wat wij nastreven. We komen graag met u in contact om dit verder te bekijken en samen tot een passende oplossing te komen. ^Liefs, Team By Cee Cee

• Carl Schwab

Bedankt voor deze prachtige review! ^liefs Team By Cee Cee

• Maria Stevens

Vlotte service

Beste Maria,
    dankjewel voor jouw 5-sterren review. Veel plezier met jouw aankoop! Liefs van het team van By Cee Cee

• eugene haesaerts

Rugleuning veel te dik.

Antwoord van By Cee Cee

Beste Eugene, dankjewel voor je review. We nemen jouw feedback zeker mee in onze productontwikkeling én verbetering.

• Toni Van der Meijs
    Geverifieerde klant van By Cee Cee

Mooie kwaliteit van het product

Geweldige review! Hartelijk dank ^Liefs, Team By Cee Cee

• Cindy
    Geverifieerde klant van By Cee Cee

Snelle levering, ondanks de drukke periode.

Dank voor de mooie review Cindy! ^Liefst, Team By Cee Cee

• Petra Koning
    Geverifieerde klant van By Cee Cee

De deken voldoet aan de verwachting. Even wachten met Kerst en de deken is eigenlijk wat aan de kleine kant. Helaas geen L/XL meer te leveren in de gewenste kleur.

Antwoord van By Cee Cee

Dank voor je review en aankoop. We krijgen snel weer nieuwe kleden op voorraad. Stuur ons gerust een bericht wanneer de nieuwe levering gepland staat. Liefs ^Team By Cee Cee

• Teun
    Geverifieerde klant van By Cee Cee

Wederom erg tevreden over mijn bestelling. Eerder al de automand aangeschaft en nu een hondenmand. Van hele mooie kwaliteit, mijn hondje ging er meteen in liggen. Dus erg blij en raad deze shop dan ook zeker aan ✨

Antwoord van By Cee Cee

Hallo Teun, wat ontzettend leuk dat je weer een bestelling bij ons hebt geplaatst! Uiteraard nóg leuker om te horen dat zowel jij als jouw hondje zo tevreden zijn. Dankjewel! Veel liefs, het team van By Cee Cee

• Chris

🙂👍🏻👏🏻🙂👍🏻

Dank voor je review! ^Liefs, Team By Cee Cee

• Nina
    Geverifieerde klant van By Cee Cee

Snel in huis, zelfs rond de feestdagen.

Antwoord van By Cee Cee

Hartstikke mooie beoordeling zeg. Veel plezier met je bestelling! ^Liefs, Team By Cee Cee

• Monique
    Geverifieerde klant van By Cee Cee

Producten waren geheel zoals beschreven .. Tijdens een goede aanbieding gekocht .. milieuvriendelijk verpakt ( vacuüm ) hondje is er ook blij mee !

Antwoord van By Cee Cee

Hi Monique, wat een fantastische beoordeling en fijn dat je het zo ervaar! ^Liefs Team By Cee Cee

• Nettie Harms
    Geverifieerde klant van By Cee Cee

Prima service en een mooi product!!

Hi Nettie, geweldige review dank daarvoor! ^Liefs Team By Cee Cee

Keurige en snelle levering

Dank voor de mooie beoordeling Chris! ^Liefs Team By Cee Cee

• Mireille Kiel
    Geverifieerde klant van By Cee Cee

De katten vinden het heeerlijk om in te slapen

Geweldig om te horen Mireille! Dank voor je mooie review ^Liefs Team By Cee Cee

• Steven De Rijck
    Geverifieerde klant van By Cee Cee

Bedankt , goed en snel geleverd …

Hi Steven, Fijn dat je tevreden, bedankt voor je review! ^Liefs Team By Cee Cee

• MIRANDA CALLEEUW

Goed gekeurd

Antwoord van By Cee Cee

Bedankt voor je 5 sterren review. Veel plezier met je aankoop! Liefs van het team van By Cee Cee

• Natalija Banovac

Moie prizen

Antwoord van By Cee Cee

Beste Natalija, Bedankt voor je 5 sterren review.! Veel plezier met je aankoop! Liefs van het team van By Cee Cee