Cleanmastershop.nl
Freek Timmermans
Goed geadviseerd over een Numatic schrobmachine, scherpe prijs en snel geleverd. Heel tevreden!
Albert
Goede kwaliteit
Hoe beoordeel je Cleanmastershop.nl?
Dick Nijhoff
Snel en betrouwbaar
Dina Hoving
Goede prijzen en snel geleverd
Nathalie Christiaens
Ik kreeg 2 verschillende soorten rollen stofwisserdoeken, 1 zat op een rol en de doeken zijn heel dun, de andere had geen rol in het midden en zijn dikker.
Antwoord van Cleanmastershop.nlWat vervelend om te horen dat je twee verschillende soorten stofwisserdoeken hebt ontvangen. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn, zeker als de producten niet aan je verwachtingen voldoen. Het verschil dat je beschrijft kan te maken hebben met variaties in levering of productseries.
We kijken dit graag voor je na en helpen je verder met een passende oplossing. Zou je contact met ons willen opnemen met je bestelgegevens? Dan zorgen we ervoor dat dit netjes wordt opgelost.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je ons hierop attendeert. -
b scholtens
Snel en goed adviseren
Antwoord van Cleanmastershop.nlBedankt voor uw beoordeling!
Mike Bloks
Voor de eerste keer wat fout gegaan met bestelling , heel snel en correct opgelost,kunnen andere bedrijven nog n voorbeeld aan nemen.
Antwoord van Cleanmastershop.nlFijn dat u tevreden bent en bedankt voor de positieve feedback!
Suzanne Pieters
De emmer metwringer was niet goedkoop maar ik ben er erg blij mee zo veel beter om niet zelf te hoeven wringen, een heel handig iets.
Antwoord van Cleanmastershop.nlFijn dat u geholpen bent met de aanschaf. Bedankt voor uw review.
Ann Van den Broeck
Antwoord van Cleanmastershop.nlSuper om te horen! We staan altijd voor u klaar.
Leonie de Klerk Wolters
Goede producten, netjes en snel geleverd.
Antwoord van Cleanmastershop.nlFijn dat u tevreden bent! We zien u graag terug op Cleanmastershop.nl.
sushi wie
very good ecological cleaning chemicals and nice promotions
Antwoord van Cleanmastershop.nlBedankt voor uw review! We waarderen uw feedback enorm.
Roland Jooken
Geweldige service, vlot en duidelijk
Antwoord van Cleanmastershop.nlSuper om te horen! We staan altijd voor u klaar.
J c m Bont
Super snel,en ben erg tevreden met de emmer en wringer
Antwoord van Cleanmastershop.nlDank u voor uw bestelling én uw vertrouwen
K Kroes
Prima service
Antwoord van Cleanmastershop.nlDank u! Uw tevredenheid is onze motivatie.
Anita Schaik
super snel en super goed spul
Martin Balogh
super servies
Antwoord van Cleanmastershop.nlDank u! Uw tevredenheid is onze motivatie
Mirjam Gloudemans
Nette snelle levering, goed product, werkt prima
Frank Claassen
Fijne service en snelle levering
Antwoord van Cleanmastershop.nlLeuk om te horen dat alles naar wens is. Tot de volgende keer!
Stephanie
Professioneel, goed advies en super producten!
Patrick Brouwer
Snelle levering en mijn bestelling was snel in huis