CoBeSu
Gespecialiseerd in verkoop, inkoop en reparatie van nieuwe, gebruikte en refurbished hardware voor een scherpe prijs.
Joren
Goede prijzen, snelle levering en de producten worden heel goed verpakt.
Antwoord van CoBeSubedankt voor uw review
Urwin
Snelle verzending na het bestellen en betalen, uitstekend verpakt (compleet in dubbele noppenfolie), de bestelling was een HDD
Antwoord van CoBeSubedankt voor dit mooie review
Hoe beoordeel je CoBeSu?
Henry Bolster
Goede en snelle service. Top
Glenn
Goede prijs en kwaliteit en snelle levering, ook heb bestellen gaat gemakkelijk.
Antwoord van CoBeSugoed om te horen bedankt
Ruud Alblas
Snel geleverd en een prima prijs
Theo Kelner
Uitstekende service naast goede prijzen
Antwoord van CoBeSubedankt theo
Jacob Miedema
Snelle levering, scheŕpe prijs.
Antwoord van CoBeSudank u wel u ook bedankt
Mario Polidoro
Hard drive ordered easily, arrived quickly, good price. I recommend.
Antwoord van CoBeSuthx u ook bedankt voor uw bestelling
Spreeuwenberg
Goede prijs voor recertified harddisks en snel in goed verpakking geleverd.
Antwoord van CoBeSubedankt dat u tevreden bent
Mark Fleskens
Snelle ver
Antwoord van CoBeSubedankt voor uw bestelling
Piet Swinkels
Alles vlgs afspraak geleverd
Emile Korver
Snelle goed verpakte levering
Antwoord van CoBeSualles voor de veiligheid u ook bedankt
Jasper
Zoekertje van deze winkel tegengekomen op 2dehands.be. Via de chat vlot informatie verkregen en uiteindelijk de artikels besteld via de website. De volgende dag had ik netjes alles in huis.
Antwoord van CoBeSubedankt voor uw bestelling
van der Putten
top producten
Antwoord van CoBeSubedankt voor uw reactie
Anis B
Thanks again
Antwoord van CoBeSuheel graag gedaan wordt zeer op prijs gesteld
gustavo panizzo
All good
Antwoord van CoBeSubedankt voor u bestelling
Review2025
Prima service snel verzonden en goed verpakt!
Chris
Snelle service, top product
Antwoord van CoBeSubedankt voor u bestelling blij dat u tevreden bent
S. Poeran
Nette prijs voor de producten. De harde schijven waren precies zoals geadverteerd en incl. de 2 jaar garantie was er geen twijfel voor de aankoop. Schijven waren verpakt en verstuurd via een betrouwbare koeriersdienst. Top verkoper!
Antwoord van CoBeSurespect voor u beoordeling wordt zeer op prijs gesteld
Jannick
Betrouwbare webshop met mooie prijzen voor harde schijven! Ondanks de begrijpelijk hogere verzendkosten (verzekerde verzending) was deze uitstekend, de schijf was zeer veilig verpakt.
Na een grondige badblocks test van de schijf lijkt hij helemaal probleemloos en is hij nu onderdeel van mijn NAS geworden.
De website en (vooral) de teksten op de website mogen soms iets netter en professioneler. Wat ik bijvoorbeeld gemist had op de website, is dat dit een recertified schijf was. Voor dit geld helemaal geen probleem, maar dit zou voor andere kopers wellicht meer uitmaken.
Ik ben blij en ik kom in de toekomst zeker weer terug!Antwoord van CoBeSuhoi bedankt voor u review ja de verzendkosten zin hoog maar dat bepalen zij helaas bij post.nl ja de teksten kunnen altijd beter toch er staat toch duidelijk bij dat het resertifed zijn hoor