Downdraft Pannenshop
L.J.M Pouls
Goede kwaliteit voor een goede prijs.
Martin Beekwilder
Set beschermers inductieplaat. Goed product en snel geleverd.
Hoe beoordeel je Downdraft Pannenshop?
Arnieke van IJzendoorn
Top..
Edwin Gruiters
Product was de volgende ochtend ruim 30 euro goedkoper op de site. Hiervoor een contactformulier gemaakt. Na een week nog geen reactie ( alleen een bevestiging) na deze review reageerde ze wel en voelden zich nu gechanteerd en doen niks aan het prijsverschil hierdoor. Waardeloze onderneming die niet aangesproken wil worden op het niet nakomen hun belofte.
Antwoord van Downdraft PannenshopBedankt voor uw review.
Het kan voorkomen dat prijzen op onze website veranderen, bijvoorbeeld door tijdelijke acties, promoties of automatische prijsaanpassingen. Dit gebeurt regelmatig in webshops en kan ook na een bestelling plaatsvinden.
Wij hebben uw bericht destijds via het contactformulier ontvangen. In het formulier gaf u aan dat het bericht ter kennisgeving was. Daarnaast hebben wij geen screenshot of verdere informatie ontvangen waaruit het genoemde prijsverschil kon worden vastgesteld. Hierdoor konden wij helaas niet controleren of het om hetzelfde product of dezelfde pannenset ging.
Wij begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer een product kort na aankoop mogelijk goedkoper wordt aangeboden. Dit is echter geen prijsverlaging die met terugwerkende kracht kan worden toegepast op reeds geleverde bestellingen.
Fijn om te horen dat de bestelling inmiddels wel correct en snel bij u is geleverd. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij uiteraard graag. -
Monique Abels
Snel iin huis em echt hele goeie en ruime pannen
Fons Slot
Prima
Miranda Vreedenburgh
Pannenset incl koekenpan en wok
Anita Hanssen
Meteen verstuurd door Downdraft Pannenshop alleen door Post NL heeft de levering 3 dagen langer geduurd dan gepland
jean-paul van zanten
Overzichtelijke site. En van bestelling tot aflevering afspraken nagekomen. Daarbij een super product.
Rene Peeters
Helemaal in orde
IvH
Goede snelle service, top pannen !!
Zuzana
Snelle levering , heel tevreden!
Hans Scheerder
Goede prijs en op tijd geleverd
Corrie
Snelle levering, keurig verpakt incl.factuur. En met PostNL verzonden super!!!! Ook direct een e.mail verzonden om je op de hoogte te stellen van klaarmaken pakket.
Edwin van der Aa
Prima
Roel Rozema
Goede website en webwinkel. Perfect verpakt en een hele mooie 15-delige pannenset. Ze bevallen erg goed, zeker met de verwijderbare handvatten en zien er prachtig uit.
Renate Smeets-Reniers
BEstelling ging snel en product is correct en snel geleverd.
Onno
Mooie panbeschermers
Laura
Goede prijzen, ruim aanbod, snelle levering.
3417
Zeer attente en servicegerichte webwinkel, op de vraag of de samenstelling van de pannenset kon worden aangepast kreeg ik direct een positieve reactie waarop ik de bestelling plaatste. Ondanks de drukte vanwege de feestdagen had ik de bestelde set 2dgn later in huis! Ik kan op basis van deze ervaring deze webwinkel zeer aanbevelen!