Echtgordijn
Gordijnen en vouwgordijnen op maat gemaakt door echtgordijn.
Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van gordijnen en vouwgordijnen. Je kan gratis stalen aanvragen om thuis de kleur goed te beoordelen. Met de meetinstructies is het makkelijk om thuis je gordijn of vouwgordijn te bestellen.
9,6
Filter 1431 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1120 met beschrijving

• Christine
    Review voor Echtgordijn

Het zijn prachtige gordijnen. Met een 3 m hoge kamer waa het lastig om een bedrijf te vinden die gordijnen van deze lengte kon leveren. Bij Echtgordijn hadeen voldoende keus. Het resultaat is prachtig.

• rm
    Review voor Echtgordijn

Absoluut prachtige kamerhoge gordijnstof maar de afwerking viel helaas erg tegen. Op de website had beter uitgelegd kunnen worden wat voor soorten zoom er zijn en hoe die er uit zien. Nu was de interlock voor ons een tegenvaller aangezien we bewust niet voor overlengte kozen.
    Daarnaast vinden wij het garen behoorlijk /opvallend afsteken bij de stof. Volgens de klantenservice valt de kleurafwijking binnen de marge, dus ik raad iedereen aan de kleur van het garen goed te checken voorafgaand aan de order.
    Gelukkig hebben we een goede kleermaker die de zoom netjes heeft afgewerkt.

Antwoord van Echtgordijn

We geven bij iedere stof aan of deze wordt gemaakt met een verzwaringskoord of met een zoom. Een verzwaringskoord wordt aan de stof vastgelockd door de stofleverancier met een garenkleur die redelijk matchen s met de stofkleur. Maar het zijn andere materialen, dus 100% match zal het nooit zijn.

• Hoe beoordeel je Echtgordijn?

• Marco
    Review voor Echtgordijn

Heel goed geholpen en erg tevreden over de kwaliteit!

Antwoord van Echtgordijn

Veel plezier van jullie gordijnen!

• Miek
    Review voor Echtgordijn

De levering was conform verwachting en zelfs incl. overgebleven stof en de gordijnen zagen er precies zo uit als de opgevraagde staal. De gordijnen waren alleen in 2 delen geleverd in plaats van in 1 deel. Maar dit is uiteindelijk snel en naar opgelost.

Antwoord van Echtgordijn

Helaas gaat er wel eens iets mis, maar fijn dat het naar tevredenheid is opgelost

• Carla
    Review voor Echtgordijn

De levering heeft even op zich laten wachten. Maar het resultaat is prima. De gordijnen passen perfect en zien er kwalitatief goed uit

Antwoord van Echtgordijn

Dank je, in dit geval heeft het inderdaad lang geduurd. Maar fijn om te horen dat het resultaat klopt!

• Ilke
    Review voor Echtgordijn

Heel goede service en prachtig resultaat!

• Margo
    Review voor Echtgordijn

Gordijnen besteld, kwam al gauw een mail terug met 2 keer een leverdatum.
    Datum overschreden, geen communicatie, maar uit reviews van andere klanten werd duidelijk dat zij hun gordijnen eerder hadden ontvangen dan wij.
    Na een telefonisch kontakt hadden ze het heel druk, is toch raar dat andere klanten eerder kunnen ontvangen. Wordt dus duidelijk niet op volgorde van aanvraag gedaan.
    Service viel me tegen.

Antwoord van Echtgordijn

Goedenavond Margo, in het atelier worden gordijnen gemaakt op volgorde van binnenkomst en als het alnger duurt voor de stof binnen is krijgen ze wel voorraad. Maar als de stof vertraging heeft, is het niet mogelijk om iets te doen voor het atelier en worden andere gordijnen wel in productie genomen. helaas hebben we de levertijd niet altijd in de hand...

• Maurice
    Review voor Echtgordijn

Mooie gordijnen, maar helaas verliep de bestelling rommelig en duurde de levering bijna 6 weken langer. Navraag door ons bij de klantenservice leverde tot 2 keer toe een nieuwe leverdatum. Dit moet toch echt duidelijk gecommuniceerd worden door het bedrijf zelf.

• Petra
    Review voor Echtgordijn

Gordijnen precies op maat. Ze hangen super netjes. Heel blij mee.

• Sandy
    Review voor Echtgordijn

Blij met het resultaat, en ook met het advies tijdens het aankoopproces. Communicatie verliep vlot en het gordijn was klaar op het vooraf aangegeven moment.

• Sofie

Faute

• Thea
    Review voor Echtgordijn

Goede kwaliteit , alles super netjes geleverd op hangers en kreukvrij verpakt .

• Carolien

Mooie gordijnen, goede service

• Edith
    Review voor Echtgordijn

Goede service, fijn dat je kleurstalen gratis kunt bestellen. Werd netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. En nu de gordijnen hangen ben ik erg blij. Het is nog mooier geworden dan ik had verwacht. De gordijnen zijn keurig netjes gemaakt. De volgende keer bestel ik weer hier😃

• Jose
    Review voor Echtgordijn

Blij met het resultaat, de afwerking, de kleur, de communicatie, de bezorging én sneller dan aangegeven!

• Harmen
    Review voor Echtgordijn

Omdat het de vorige keer beviel, besloten hier ook een gordijn voor een andere kamer te kopen. Wederom een mooi product en goede communicatie en levering. Mooi dat het van gerecycled materiaal is.

• Arjan
    Review voor Echtgordijn

Goede service, kwaliteit prijs verhouding uitstekend.goede en snelle communicatie meedenken met klant super tevreden.

• Anoniem
    Review voor Echtgordijn

Prachtige op maat gemaakte gordijnen. Heldere informatie en updates over de leveringsdatum. Aanrader!

• Geen
    Review voor Echtgordijn

Prettige en snelle reacties en meedenken. Prachtig gordijn

• Michiel

Stoer kleed