ErkendMatras
Nomy van Amerongen
Wij hebben 2 topmatrassen voor onze dochters gekocht. Ze vinden de toppers heerlijk slapen. Dit hadden we veel eerder moeten doen.
James
Het was niet wat ik besteld had, ja hij was de juiste lengte en het is een topper. Maar ik bestelde een 12 cm topper, stevig voor een zware gewichts klasse. Vervolgens krijg ik een 8 cm topper die zacht is en met een klein beetje zacht inknijpen zo naar 1 cm gaat, er was niks stevigs aan. Ik was gewoon zwaar teleurgesteld in de kwaliteit. Maar goed het is wat het is. Weer een les geleerd om hier niet meer te bestellen.
Hoe beoordeel je ErkendMatras?
Dennis
Lastig om een review te schrijven als je de matrassen nog niet hebt. maar wel moet doen om de gratis kussen te krijgen die ze nu als actie hadden. goed geholpen in de winkel, erg geduldige medewerkers Bart & Bart. voor nu 3 sterren, omdat ik ik het bedrijf op zijn product moet beoordelen en niet op aardigheid van de medewerkers ;) en hier nog niets zinnigs over kan zeggen. indien de matrassen etc goed zijn zal dit cijfer aangepast worden :)
Maaike
Vandaag goed geholpen in Breda door Jeanette. Ze is erg vriendelijk, legde veel uit over de verschillende soorten en liet ons alles uitgebreid testen. Mooie prijs voor een tweepersoons matras, die ook overeenkomt met de genoemde prijzen op de website. Als het goed is wordt ons nieuwe matras is 3-4 weken geleverd, nu al zin in.
Antwoord van ErkendMatrasHartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u in Breda zo goed bent geholpen door één van mijn collega's en dat alles duidelijk is uitgelegd en uitgebreid getest kon worden. We wensen u alvast veel slaapcomfort toe!
Anouk
We zagen ErkendMatras voorbij komen als een van de beste beddenwinkels van Nederland. We zijn naar de showroom gegaan en super goed en fijn geholpen en meteen besloten het bed te kopen. Er was veel keuze in goede matrassen en en mooie kleuren. Echt een aanrader
Antwoord van ErkendMatrasHartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze showroom en dat u tevreden bent over de keuze in matrassen en kleuren. Dank voor de aanbeveling en alvast veel plezier met uw nieuwe boxspring.
P.R
Deze topper heeft onze verwachtingen volledig overtroffen! Het effect op mijn man is bijna niet te geloven: zonder deze topper kan hij nauwelijks lopen of werken, terwijl hij nu weer normaal kan bewegen. Echt een wereld van verschil.
De topper biedt geweldige ondersteuning en ligt heerlijk comfortabel. Daarnaast was de levering razendsnel en de service zeer prettig. Wij zijn enorm blij met deze aankoop en zouden deze topper zonder twijfel opnieuw kiezen. Een absolute aanrader!Antwoord van ErkendMatrasWat een fantastische reactie, dank u wel! Geweldig om te horen dat de topper zo’n verschil maakt en bijdraagt aan het dagelijks comfort van uw man. Fijn dat ook de levering en service naar wens waren. Dank voor het vertrouwen en de mooie aanbeveling 🙌
Dhr RH
Sinds 30 december wacht ik op een omruiling. Inmiddels zijn we weken verder en iedere week moet ik zelf contact opnemen met de klantenservice om überhaupt iets te horen.
Wat ik krijg, is telkens een ander en tegenstrijdig verhaal:
eerst zou de fabriek rond kerst gesloten zijn,
een week later was het matras zogenaamd klaar maar nog niet aangemeld bij de bezorgdienst,
daarna bleek het matras ineens nog helemaal niet in productie te zijn,
en deze week hoor ik dat het door Erkendmatras verkeerd is aangemeld bij de fabriek.
Dit is onprofessioneel, onbetrouwbaar en frustrerend.Antwoord van ErkendMatrasBeste Randy
Hartelijk dank voor het gesprek van gisteren en nogmaals excuses voor de vertraging en miscommunicatie. Inmiddels is duidelijk waar en welke collega een menselijke fout gemaakt heeft. Namens deze persoon ook excuses.
Wij hebben een proefslaapgarantie van 120 nachten waarbij u kunt kiezen voor of annulering en het aankoopbedrag retour of omruiling naar een andere personalisatie/stevigheid op basis van uw eerdere slaapcomfortbevindingen.
Kertsperiodes leveren begin januari altijd vertraging op, maar dit hoort niet zo lang te duren. Vanmiddag gaat uw nieuwe matrassen met de transporteur mee welke contact met u op zal nemen voor omruiling
Familie Tap
Wij hebben beden met opbergbox gekocht order 62778, de beden waren niet kompleet geleverd en als je opbergbox open dan kun je niet dicht doen.Wij hebben mail naar klanten service gestuurd en ze beloofden vieren en rest met monteurs naar ons toe sturen maar dat was 2 weken geleden.Bellen naar klanten service geen zin want niemand neemt daar op
Wij krijgen spijt van deze aankoop!!Antwoord van ErkendMatrasDank u wel voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons zeer dat de bedden niet compleet zijn geleverd en dat u nog geen vervolg heeft ontvangen na uw melding. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij begrijpen heel goed dat dit voor frustratie zorgt. Wij nemen dit zeer serieus en willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen! Kunt u ons alstublieft mailen naar opmaat@erkendmatras.nl met vermelding van ordernummer 62778, zodat wij dit met prioriteit kunnen oppakken?
Marcel Legebeke
Graag deel ik mijn positieve ervaring met de topper die ik ongeveer een jaar geleden bij jullie heb gekocht. Het was een van de beste aankopen die ik voor mijn slaapkamer heb gedaan. Mijn matras voelt dankzij de topper weer als nieuw en mijn nachtrust is merkbaar verbeterd.
Daarnaast vind ik het fijn dat de topper zijn vorm goed behoudt en nog steeds dezelfde ondersteuning geeft als op dag één. Het comfortniveau is echt top en ik merk dat ik minder last heb van mijn lichaam wanneer ik wakker word.
Kortom: een product van hoge kwaliteit waar ik elke nacht plezier van heb.Antwoord van ErkendMatrasHartelijk dank voor het delen van uw uitgebreide en positieve ervaring. Geweldig om te horen dat de topper zo goed bevalt en bijdraagt aan een betere nachtrust en ondersteuning. Dank voor uw vertrouwen en veel blijvend slaapcomfort gewenst!
Gert
zeer tevreden met 2 x een topdek matras
in mei 2025 hebben we een matras besteld voor onze camper waar we zo tevreden over zijn dat we in sept. 2025 ook voor thuis eeen nieuw matras hebben gekocht. zeer tevreden en prima service.
Antwoord van ErkendMatrasDank je wel voor deze mooie review. Geweldig om te horen dat het matras in de camper zo goed beviel dat jullie ook voor thuis voor ons hebben gekozen. Dank voor het vertrouwen!
Maarten Eveleens
In juni 2025 een matras bij Erkendmatras aangeschaft, sindsdien zijn zowel mijn partner als ik super tevreden.
Hebben onze eigen wensen ingevuld en deze zijn duidelijk teruggekomen in het matras.
Service is goed geweest en de levertijd kwam overeen met wat zij beschreven op de website.
Al met al top!Antwoord van ErkendMatrasDank je wel voor deze mooie review. Fijn dat jullie allebei zo tevreden zijn en dat het matras perfect aansluit bij jullie wensen. Daar doen we het voor!
Ruben Lauffer
Goede service, duidelijke website en omschrijving van de bestelde topper. De topper was eenvoudig naar wens aan te passen. Na verschillende toppers op sites vergeleken te hebben 2 toppers besteld op verschillende websites. Na ontvangst (snelle verzending!) vergeleken en snel besloten om voor de topper van erkend matras te gaan. Nu (ongeveer 6 maanden later) nog geen moment spijt gehad. Hele goede kwaliteit/prijs verhouding. De topper ligt heerlijk voor ons beiden. Zowel op de rug, buik als zij en zorgt voor veel extra slaapcomfort. Wat ons betreft een aanrader!
Antwoord van ErkendMatrasBedankt voor uw uitgebreide en mooie review. Fijn om te horen dat de topper zo goed bevalt en u extra slaapcomfort geeft. Dank voor het vertrouwen en heel veel fijne nachten toegewenst!
Jan
Laten we beginnen met het matras zelf. Deze ligt op en top! Al paar dagen zonder rugpijn geslapen!
Helaas ging er bij ons vanalles mis rondom de levering. Hierin schoot de reguliere klantenservice te kort. Maar ik ben gebeld door Joost. Die heeft netjes alles opgepakt, intern alles nagekeken en erkende de fouten. En heeft ook netjes opgelost. De erkenning was al fijn. Heeft ook eerlijk en transparant benoemd waar de knelpunten liggen.
Dus buiten de levering om, is het matras top! Dus als je hier een matras koopt, hou rekening met misschien meer levertijd. Het matras is het waard!Antwoord van ErkendMatrasBeste Jan,
Nogmaals excuses voor de vertraging.
Gelukkig is alles inmiddels naar volledige tevredenheid geleverd
Voor nu wens ik u vooral heel veel slaapcomfort toe!
Erik
Allereerst ben ik goed en leuk geholpen in Breda. Dit was in mei 2025. Ik had via sociaal media gelezen over een top matras. Het matras waar ik voor kwam is het niet geworden. De keus viel op een ander en dat was een hele goede keuze! Door een fabrieksfoutje had ik een te klein matras, maar datis prima opgelost. Een hele goede service. Alles wordt omgeruild. Volgende aankoop zal ik zeker weer hier doen.
Antwoord van ErkendMatrasDank u wel voor uw uitgebreide feedback. Fijn dat alles naar tevredenheid is opgelost en hartelijk dank voor uw aanbeveling.
Wij wensen u veel slaapcomfort toe!
wesley bakker
Goede kwaliteit waar voor je geld. En een hele goede slaapervaring. En geen rugklachten helemaal niks. Kan alleen maar zeggen een echte aanrader.
Antwoord van ErkendMatrasDank u wel voor deze mooie aanbeveling. Fantastisch om te horen dat u zo goed slaapt en geen rugklachten meer ervaart! We wensen u nog heel veel comfortabele nachten toe.
Liquenda
Prima matras, alles zoals afgesproken
Antwoord van ErkendMatrasTop, fijn!
Jorrit
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij ErkendMatras. Het team is professioneel en neemt echt de tijd voor je. Bart heeft mij vooral heel goed geholpen bij het uitzoeken van het bed; hij luisterde naar mijn wensen, gaf deskundig advies en dacht actief mee. Daardoor heb ik een bed gevonden dat perfect bij mij past. Zeker een aanrader!
Antwoord van ErkendMatrasDank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met uw aankoop en dit met ons deelt. Wij wensen u veel goede nachten toe!
Jitske
In het begin was er een foutje gemaakt door een topper op te sturen in plaats van een matras, maar alles is gelukkig goed gekomen. Dankzij de goede service van erkendmatras. Mijn dochter slaapt heerlijk op deze goede matras.
Antwoord van ErkendMatrasDank voor uw review. Fijn dat u de service die wij bieden als er eens een foutje wordt gemaakt waardeert, wij lossen het altijd op!
Lotty
Na jaren op een waterbed te hebben geslapen, wilden we nu een boxspring met matras. Geen idee waar we op moesten letten.
In de showroom werden we geholpen door Jeannette. Ze nam echt alle tijd en we hebben elke matras-combinatie kunnen uitproberen. Ze gaf duidelijke uitleg, stelde veel persoonlijke vragen om op die manier bij de beste keuze uit te komen.
De beslissing werd al minder spannend toen ze vertelde over de proefperiode van 120(!) dagen en de garantie (15 jaar!). We hebben de knoop doorgehakt en nadat we er een week op hebben geslapen: HEERLIJK!
Antwoord van ErkendMatrasDank voor uw feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze producten en over het contact dat u heeft gehad met een van mijn collega's.
Wij wensen u heel veel goede nachten toe!
Eric Stevens
ik werd prima en vriendelijk geholpen,prima service.
Antwoord van ErkendMatrasFijn!
Team ErkendMatras®
Slaapcomfort op maat van uw lichaamsbouw