Finesse Wellness B.V.

Finesse Wellness B.V.

Finesse Wellness Zwolle | verkoop van Jacuzzi's, Zwemspa's, binnen- en buitensauna's en houtgestookte hottubs | Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.
De zekerheden van https://finessewellness.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn een klein familie bedrijf dat heeft gekozen voor een persoonlijke benadering. Wij doen op een open en eerlijke manier zaken en zoeken de win-win. Zowel wij als de klant moeten het goed gevoel hebben bij een deal, zo niet dan passen we niet bij elkaar. Wij willen een langdurige relatie met onze klanten opbouwen, waarbij vertrouwen, service en klantgericht werken bij ons centraal staat.

De plaatsingen en installatie doen wij zelf in eigen beheer om er zeker van te zijn dat alles werkt naar behoren en u als klant 100% tevreden bent voordat wij weggaan.


Bekijk Manifest