Finito Bazaar
Ronald van Sleeuwen
Snelle levering en alles goed aangekomen
Etienne Opsteyn
Top product en supersnelle service
Hoe beoordeel je Finito Bazaar?
Ewelina Apolinarska
Mooi prairies goede service
Borre Nieland
Pakketje was er super snel nog niet uitgepakt is alvast voor de kerst maar makkelijk besteld en snel binnen is gewoon een betrouwbare site
J.A. Seegers
Snel geleverd, scherpe prijs en goed verpakt.
X Han
very good toys, my kid loves them!
g.s.
Snelle levering. Goede prijs.
Sanatě
Snelle bezorging .. mooi product .. prettig geprijsd
Sattar Behpour
Ik ben heel blij met Finito Bazaar en ik kreeg aanstekers volgende dag gelijk. Ik raad deze winkel aan, omdat ik genoeg informatie via e mail aldoor kreeg.
De aanstekers hebben weinig kwaliteit en je krijgt de vuurtje niet gelijk( je moet paar keer proberen). volgende keer ga ik andere merk proberen te bestellen. -
Bob
De bestelling werd zoals afgesproken de volgende dag bij mij bezorgd
Wim
Uitstekende service, heldere oplossing bij een stagnering en binnen 2 dagen geleverd !
Jan Hopman
Snel en goed geleverd
Andre Steenssens
zeer snelle levering , goed product
Sandra
Mail gestuurd voor n kinderbuggy die wel 2de hands lijkt..tot op heden geen reactie!! Mijn kleindochter wil ermee spelen maar t ziet er niet uit..
Antwoord van Finito BazaarDank voor uw feedback en het melden van uw ervaring. Wij betreuren het te horen dat de kinderbuggy niet aan uw verwachtingen voldoet.
Graag willen wij u verzekeren dat wij geen tweedehands artikelen verkopen. Alle producten worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze verzonden worden.
Op dit moment hebben wij geen e-mail van u ontvangen over dit probleem.
Mocht de buggy beschadigd zijn geraakt tijdens gebruik, dan kunnen wij helaas geen vergoeding bieden. Wel bieden wij de mogelijkheid om de buggy te laten repareren. U kunt hiervoor onze retourprocedure volgen via onze retourpagina. Wij zullen dan bekijken wat de mogelijkheden zijn.
Laat het ons vooral weten als u verdere hulp nodig heeft.
Met vriendelijke groeten,
Henk -
Lu Vereecken
Ben t
Marcel JANSSENS
Nog nooit eerder meegemaakt... vrijdagnamiddag iets besteld en zaterdag reeds geleverd... top service... een aanrader voor iedereen...
een teleurgesteld iemand
Het bestelde product was OK, maar kwam niet op tijd (was bedoeld voor de verjaardag van een klein kind; het was overigens - vermoed ik - de vervoerder die debet was aan de vertraging
Aniek Venekamp
Mooie prijzen en de volgende dag al bezorgd!
Ellen Reijnders
Snelle levering!
Oene Bakker
Levering gaf geen problemen.