Gabberwear
Addi Houdijk
Levering liep veel vertraging op door postnl, maar werd uiteindelijk geleverd. Daar kon Gabberwear niet veel aan doen. Wel contact met hen gehad en in ieder geval snelle respons. Bestelde Nikes zijn mooi!
Antwoord van GabberwearBedankt (alsnog) voor je positieve review, Addi! :)
Jeffrey Harte
Mooi petjes en mooie en goede kwaliteit Lonsdale boxershorts
Antwoord van GabberwearBedankt voor je review, Jeffrey!
Hoe beoordeel je Gabberwear?
Elie Hovestad
Mooie kleding goeie prijzen
Antwoord van GabberwearBedankt voor je bestelling, Elie!
Alex Briels
Gewoon goed post nl bracht het naar een ophaalpunt anders 5 sterren nu 4
Antwoord van GabberwearBeste Alex, bedankt voor je review. Helaas hebben wij geen invloed op de bezorging van PostNL-bezorgers. Graag nemen we je feedback wel mee richting het management van PostNL. Hopelijk kan PostNL in de toekomst beter je pakket bezorgen.
Simon Djurberg
Fast delivery !
Antwoord van GabberwearThank you, Simon!
Wesley van Gool
Geweldige snelle service
Antwoord van GabberwearBedankt voor je review, Wesley!
Ray
Goede en snelle service
Antwoord van GabberwearBedankt voor je review, Ray!
Marthijn Tolhuis
Weet super geleverd alles zoals altijd.
Antwoord van GabberwearBedankt voor je nieuwe bestelling, Marthijn!
Anoniem
Ik heb een witte trainingsbroek gekocht. ( en terug gestuurd) Je kan net zo goed in je onderbroek lopen. Hij schijnt enorm door. Beetje jammer. Vroeger veel australian pakken gehad maar nu stap ik over op andere merken
Antwoord van GabberwearBeste Anoniem, bedankt voor je review. De witte broeken kunnen doorschijnend zijn. We adviseren dan eerder te kijken naar een donkere kleur. We hadden graag via onze klantenservice je feedback willen ontvangen, dan hadden wij kunnen kijken naar een oplossing of ruiling.
Virginie Jacquot
Je nai pas recu mon colis !
Antwoord van GabberwearPlease contact our customer service first, if you have any issues with your order. We would love to help you. We have send you an email with more information.
Patrick Fischer
Alles top
Antwoord van GabberwearThank you so much, Patrick! Hope to see you soon
Jürgen Prigent
Extras
Jeanine Kamermans
Snel geleverd goede kwaliteit, en leuke Merch!
Sandra van der Weide
Super webshop, snelle levering!
Verhoef
Prijs kwaliteit klopt helemaal! Snelle levering
Petra de Wit
Geweldige service! Was te klein en kreeg toch meteen een ander! Super service!
Antwoord van GabberwearBedankt voor je review, Petra!
Wes
Prima jas gekocht!! Goede kwaliteit!!
Viel alleen kleiner dan gedacht ben 1.87m 98kg heb 3xl gepakt want de xl is te klein..Antwoord van GabberwearBedankt voor je review over de pasvorm, Wes!
Boktor
Goede snelle levering
Edoard Dorenbos
Snelle bezorging,goede kwaliteit
Robbie Bettonvil
Echt een goede kwaliteit! En de prijs is prima.
Antwoord van GabberwearBedankt voor je review, Robbie!