Handmade Party Gifts

Handmade Party Gifts

Op zoek naar traktaties, stickers, uitnodigingen, bedankjes of andere artikelen voor een trouwfeest, verjaardag of een andere speciale gelegenheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
9,7

• Arno Egberss
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

Goed overleg vtv, mooi resultaat🤩

• Rienk Schonewille
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

Snel contact met de verkoper, reageert snel. En komt afspraken na. Pakket prima optijd geleverd. In overleg is de levertijd veel korter dan normaal. Valt goed te overleggen!

• Hoe beoordeel je Handmade Party Gifts?

• Marion Bosmans
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

Mooie kwaliteit en snelle levering

• Anne
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

Snelle levering, leuk idee, leuk gemaakt. Alleen plateau kan wel beter worden uitgevoerd . Met 3 pootjes bijv.

Antwoord van Handmade Party Gifts

Bedankt voor je beoordeling! Het plateautje kan helaas nu nog niet anders gemaakt worden, dit komt omdat we allerlei soorten en maten blussers hebben, we zijn afhankelijk van wat we op kunnen halen qua afgekeurde blussers. Doordat ook de hoogte van de blussers vaak anders is, kan het dus voor nu niet anders gemaakt worden. Wie weet in de toekomst kunnen we de kwaliteit van de plateautjes verbeteren.

• Chris Janssens
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

Goede service, niet te lang moeten wachten op de bestelling.

Antwoord van Handmade Party Gifts

Fijn en leuk om te horen! Bedankt voor je beoordeling! Fijn dag verder

• Angeline Franken
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

Super tevreden, maandag besteld, dinsdag in huis.
    Brandblusser is top!!

Antwoord van Handmade Party Gifts

Wat leuk en goed om te horen. We proberen het altijd zo snel mogelijk op te sturen, gelukkig werkte POST NL ook mee :-) Wie weet tot de volgende keer!

• Amanda
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

Mooi afgewerkte producten, binnen 1 wk thuisbezorgd..

Antwoord van Handmade Party Gifts

Fijn om te horen, bedankt voor je bestelling en beoordeling! Hier doen we het voor, tevreden klanten!

• Tamara Laenen
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

Brandblusser besteld.. Snelle reactie op al mijn vragen, binnen 3 dagen netjes afgeleverd. Ziet er top uit.. Jarige was erg blij met zijn cadeau. Zeker een aanrader als je iemand een origineel cadeau wil geven!!

Antwoord van Handmade Party Gifts

Wat fijn en leuk om te horen! Bedankt voor je bestelling en het fijne contact hierover!

• Hub Wings
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

Goede en vooral snelle levering

Antwoord van Handmade Party Gifts

Veel plezier met het geven van het cadeau! Hopelijk is de ontvanger er blij mee! Bedankt voor je beoordeling!

• Indy Van Hees
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

Mooi en een snelle levering

Antwoord van Handmade Party Gifts

Fijn om te horen. Bedankt voor je bestelling en beoordeling. Fijne zonnige dag verder!

• Nick Tesseur

Antwoord van Handmade Party Gifts

Wat had je een leuke brandblusserlamp besteld! Vond het leuk om hem te mogen maken, hopelijk vond de ontvanger hem erg leuk! Bedankt voor je bestelling, wie weet tot een volgende keer.

• Mark Aretz
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

Het product is nog mooier dan verwacht. Echt super. Ook afhandeling en verzending is erg goed. Aanrader.

Antwoord van Handmade Party Gifts

Heel fijn om te horen dat je (wederom) tevreden bent! Bedankt voor je leuke bestelling en fijne communicatie! Wie weet tot de volgende keer! :-)

• Olof Leewes
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

De kaarsen zijn simpele waxine met een papieren lint eromheen een papier aan de onderkant met een tekst, op de website ziet het er mooier uit

Antwoord van Handmade Party Gifts

Wat vervelend dat het product je tegen viel! Heb je ze al gebrand? Die op de website zijn nl ook van papieren kaartjes gemaakt, dat maakt de boodschap niet minder denk ik tijdens het branden, je ziet nl niks van het papiertje ;-) Je mag ze uiteraard ook retourneren.

• Dinan Van weert
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

Snelle levering en hele nette producten!

Antwoord van Handmade Party Gifts

Wat fijn om te horen dat je tevreden was. Bedankt voor je review!

• Sander Vrancken
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

Snelle vlotte levering en zeer tevreden over het product zelf!

• Anke Roseboom

Mooie traktatie!

Antwoord van Handmade Party Gifts

Leuk Anke dat je weer je bestelling bij ons geplaatst hebt voor je kleine, grote man! Bedankt voor je beoordeling! Wie weet tot een volgende keer! Fijn weekend!

• Ruth Holwerda
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

Snelle levering mooi resultaat!

Antwoord van Handmade Party Gifts

Wat fijn om te horen. Hartelijk dank voor je review, Hopelijk kan Sem binnenkort de traktatie uitdelen! Veel plezier hiermee!

• jose van Leeuwen
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

snelle levering super mooi kado

Antwoord van Handmade Party Gifts

Heel leuk om te lezen/ horen. Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden was, hier doen we het voor :-) Wie weet tot een volgende keer.

• Annie van Gestel
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

Erg leuke waxinelichtjes met een boodschap. Leuk om cadeau te doen. Goede service. Top

Antwoord van Handmade Party Gifts

Wat fijn en leuk om te horen! Hopelijk waren de kaarsjes op de verjaardag binnengekomen bij de ontvanger! Altijd leuk om direct naar iemand door te laten sturen! Wie weet tot een volgende bestelling! Bedankt voor je beoordeling!

• bart wertz
    Geverifieerde klant van Handmade Party Gifts

snel geleverd en prima service

Antwoord van Handmade Party Gifts

Wat leuk om te horen. Bedankt voor je bestelling! Ik ben benieuwd hoe de containerstickers eruit zien! Hopelijk heb je daardoor een beter herkenbare prullenbak.