Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Houten Kozijn Online heeft 63 4 ster reviews 63
Houten Kozijn Online heeft 11 3 ster reviews 11
Houten Kozijn Online heeft 4 2 ster reviews 4
Houten Kozijn Online heeft 8 1 ster reviews 8

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Martijn schaaper

Toppers

2. Cees Boutkan

levering niet compleet daarna 2 ruiten vergeten

3. Hoe zou je Houten Kozijn Online beoordelen?

4. van Werkhoven

Na het plaatsen van het kozijn en deuren is gebleken dat de deuren niet volledig open kunnen. De deuren lopen vast op het kozijn doordat er te korte scharnieren geleverd zijn. Contact gezocht met houten kozijn online. Tijdens het uitleggen van het probleem werd ik bot afgekapt in mijn verhaal met de melding dat zij mij al eerder telefonisch had verteld dat het eenmaal zo is. Wat erg vreemd was omdat ik voor het eerst belde over dit probleem. Mevrouw vertelde dat er geen langere scharnieren op kunnen en dat de garantie dan vervalt....klaar. Zeer jammer van deze afhandeling.

5. renate wesdorp

Ontzettend goed geholpen, fijne website en jullie zijn goed bereikbaar. Toen er iets niet in orde bleek te zijn ben ik snel en heel goed geholpen, super blij mee! Bedankt! Los van dit alles, een mooi product wat jullie leveren!

6. Diana

Ver-schrik-ke-lijk!! Tot 3x toe verkeerde ramen. Eerste keer verkeerde maat, tweede keer niet gelaagd zoals besteld en voor betaald, 3e keer nog steeds 2 ramen niet goed. Was me beloofd dat deze 2 ramen gebracht en gezet zouden worden door hun eigen glazenzetters. Doe lapzwanzen hebben letterlijk alleen de ramen erin gezet. Niet gevoegd, niet afgewerkt, niks!! Je zou toch denken dat het bedrijf iets goed te maken had! En een vergoeding? Een hele €450 op een bestelling van bijna €16.000, en extra kosten van meer dan €2000!! Wat een waardeloos bedrijf!! Niet mee in zee gaan!!

7. Carl van Zelderen

Top kozijnen, perfecte pasvorm, sluiten als een kluis, afwerking is 200%, alle leveringen en documentatie is buitengewoon dik in orde