Houten Kozijn Online
Shane Oomen
Bestelling ging vlot. En levering boven verwachting snel
Yord Woldendorp
goede communicatie, snelle levering en volgens afspraak.
goed hout en keurige afwerking -
Hoe beoordeel je Houten Kozijn Online?
Marcel Terschuur
Eerst wat problemen met de levering die een dag van te voren werd uitgesteld maar na enig telefonisch overleg een oplossing gevonden die voor beide partijen acceptabel was. Aflevering door een zeer behulpzame en vriendelijke chauffeur.
Hans van Rooij
Het bestellen ging eenvoudig de levering was keurig op het afgesproken tijdstip. Vriendelijke mensen.
Gert
Top!!!!
Gijs
Onlangs voor 15000€ spullen besteld omdat ik voorheen altijd een mooi product heb gekregen. Bij deze bestelling is er op het gebied van service en afspraken nakomen ernstig tekort geschoten, zelden ben ik zo klantonvriendelijk behandeld.
Uiteindelijk heb ik alle bestelde producten gekregen, dankzij de inzet van een andere medewerker, maar de volgende keer bestel ik elders. Een tweede reden is omdat ik een Weekamp deur heb gekregen, terwijl mij duidelijk is gezegd dat ze de deuren zelf maken. -
Willem Schrijver
Prima kozijn en snelle levering
Hugo Hoekstra
Werd zelfs een week eerder geleverd, erg blij mee!
Marc
Snelle levering!
Roel Poleij
Geweldige service en goede levering en top kwaliteit
Arjen
Handige configurator om je kozijn samen te stellen. Snelle en kundige reactie om er zeker van te zijn dat alles klopt. Daarna wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Levering was redelijk snel.
Gerben Opheij
Perfecte kozijnen
Esther Fisscher
Super snelle reactie en prima levertijden! Heel tevreden!!
barry briejer
Prima prijs kwaliteit verhouding 👍
roderick
Goede kwaliteit product maar service laat te wensen over... raam werd geleverd met glas apart, nadat ik tot 2x toe had aangegeven dat ik dit graag in de fabriek wilde laten doen.
Monteur is 5 dagen later langs geweest om ter plaatse het glas alsnog te bevestigen in het kozijn.
Een kortingscoupon werd mij aangeboden, maar van compensatie was geen sprake... ik had het passend gevonden als ik de kosten voor het laten plaatsen van het glas terug had gekregen.
Antwoord van Houten Kozijn OnlineBeste Roderick,
Helaas is dit inderdaad in onze productie mis gegaan. Wel hebben we hierna er alles aan gedaan om dit z.s.m. op te lossen bij u. Het glas is eerder dan de genoemde 5 werkdagen al geplaatst, echter hierna pas afgekit. We hebben er dus alles aan gedaan binnen ons kunnen om dit z.s.m. op te lossen. We betreuren deze review maar zijn van mening dat we gedaan hebben wat we kunnen.
Met vriendelijk groet,
Team Houten Kozijn Online -
Nico
Kwaliteit, levering en productinformatie is goed alleen de communicatie verliep stroef. Als particuliere klant en leek werd ik aan de hand genomen en min of meer als kind behandeld en moest me maar schikken naar hoe het bij hun werkt. Ook werd ik gepushed om de offerte te accepteren vanwege de "ruimte in hun planning". Desondanks zeer tevreden.
E P
Goed prijs, goede kwaliteit, geleverd op tijd
Rugine Construct
Levering volgens afspraak en fantastische service. Dubbel glas voldeed niet aan kwaliteits-eis. Zonder aarzelen nieuw exemplaar geleverd.
Frank L
De service is ernorm goed. Er wordt goed naar je geluisterd. Realistisch over problemen
G Tessemaker
Houten kozijn besteld van 2090 bij 1800