Kerstpakketten Company
Docura Thuiszorg
Fijn contact en snelle service Sterke punten: Goede, duidelijke en snelle communicatie Verbeterpunten of tips: nvt
Px
juiste communicatie met Joost Moerman Sterke punten: mooie webshop Verbeterpunten of tips: uit milieu oogpunt terecht verpakking, echter uitstraling te simpel
Antwoord van Kerstpakketten CompanyBeste Truus,
Bedankt voor je feedback.
We gaan dit zeker meenemen bij de keuze voor de verpakking van ons eigen keuze concept voor de komende kerst.
Joost Moelands
Kerstpakketten Company -
Hoe beoordeel je Kerstpakketten Company?
DNA Languages
Heel goed! Sterke punten: Snel, duidelijk, goede respons. Verbeterpunten of tips: Geen
Verf- en behangspeciaalzaak Marco van den Berg
prima! Sterke punten: Fijn contact Verbeterpunten of tips: Geen
De Kraan installatietechniek b.v.
Goede ervaringen snelle reactie en correcte afhandeling Sterke punten: keuze hoeveelheid Verbeterpunten of tips: Enveloppe waar de kaartje en kerstgroet in geleverd werden waren saai bruin. Ik zou hier ook een leukere verpakking van maken.
Particulier
Goede service Sterke punten: Op tijd geleverd Verbeterpunten of tips: Geen
Cathay Pacific Airways
Succesvolle en Positieve Resultaten Sterke punten: Gelijk gemaild als het niet afgeleverd kon worden Verbeterpunten of tips: Geen
André Sterkens Scani
Betrouwbaar en een nette behandeling
Sterke punten: Goede comunicatie.
Snelle bezorging. Verbeterpunten of tips: Geen -
Huco Zonweringen
Snelle levering, origineel kerstpakket Sterke punten: Origineel, overzichtelijk Verbeterpunten of tips: Geen
Berenschot B.V.
Goede en snelle service plus veel variatie in kerstpakketten! Sterke punten: Snelle service Verbeterpunten of tips: Eventueel dat het bedrijf zelf inzage heeft wie zijn/haar kerstpakket al heeft geclaimd.
Logopediepraktijk Oosterhout / Rijsbergen
Mooie kerstpakketten! Sterke punten: Communicatie, levering, service. Verbeterpunten of tips: In één keer betalen ipv in twee keer is gemakkelijker. Kleur plaid was zwart ipv groen op de foto.
De Kraan installatietechniek b.v.
Goede service en nette duidelijke afhandeling.
Site is toegankelijk makkelijk en er is meer dan voldoende keuze voor iedereen. Sterke punten: Veel keuze aan artikelen Verbeterpunten of tips: Een backoffice linkje over de hoeveelheid aan cadeaus die verzilverd zijn, dit om te kunnen toetsen of er goed gebruik van gemaakt is. -
ICS A7A
Goed Sterke punten: Snel en eerlijke prijzen Verbeterpunten of tips: Geen
Bagels & Beans Tilburg
Top bedrijf om mee samen te werken! Sterke punten: Veel keus en goede service! Verbeterpunten of tips: Ga zo door!
Scania (Andre Sterkens)
Heel goede service Sterke punten: Medewerkers denken mee met de klant, goede eigenschap Verbeterpunten of tips: Geen
Van Heijst Interieur B.V.
Goed Sterke punten: nog extra bij besteld telefonisch omdat het via de site niet meer mogelijk was en prima geholpen Verbeterpunten of tips: alles prima geregeld en duidelijk
Bagels & Beans Tilburg
Personeel vond het een super leuk cadeautje! Sterke punten: Veel keus en niet alleen de traditionele kerstpakketten Verbeterpunten of tips: Kan ik me zo niet bedenken
Sascha van der Heide/Veni Etinam
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Kerstpakketten Company. We hadden een aantal pakketten besteld, de Janzen vrouwelijke en mannelijke variant. Helaas was de mannelijke versie niet meer leverbaar. Het bedrijf heeft ons toen een aanbod gedaan om de rituals pakketten te kiezen, met een korting, waardoor we niets extra bij hoefden te betalen. Sterke punten: De veelzijdigheid van het aanbod.
De fijne en snelle geboden oplossing Verbeterpunten of tips: Pakketten op niet leverbaar zetten, zodra ze niet meer leverbaar zijn -
Pool en Boers Memorials B.V.
Super netjes geleverd en levering naar 1 adres super snel opgelost Sterke punten: Snel reagerende, super nette en vriendelijke communicatie Verbeterpunten of tips: Meer ook aan onszelf, de afzender desnoods met een klein stickertje vermelden en misschien de mogelijkheid makkelijker maken een kaartje toe te voegen.
Schuttingbouw Zeeland
Prima! Sterke punten: Heel divers, voor elk wat wils. Super! Verbeterpunten of tips: Geen