Little Ukkies

Little Ukkies

Shop bij Little Ukkies de hipste handgemaakte en gepersonaliseerde baby musthaves voor kleine ukkies. Stel je eigen ontwerp samen of kies uit het ruime assortiment aan speenkoorden, bijtringen, wagenspanners, maxi-cosi hangers en boxspanners met de meest trendy designs!

Alle producten van Little Ukkies zijn:
✔ Vrij van schadelijke stoffen
✔ 100% Veilig
✔ Volledig handgemaakt
De zekerheden van https://little-ukkies.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Madelaine en ik maak en ontwerp met veel plezier jouw bestellingen en pak ze vervolgens mooi voor je in. Daarnaast ben ik trotse moeder van Lyam, die in april 2022 is geboren. Indirect bestaat Little Ukkies dankzij hem. Tijdens mijn zwangerschap begon ik met het maken van mijn eigen babyaccessoires voor onze kleine uk. Een heerlijke bezigheid! Na vele positieve reacties en al enige webshop ervaring, besloot ik om het serieus aan te pakken. Op 1 augustus 2022 is Little Ukkies officieel online gegaan. Ik heb al mooie bestellingen mogen maken en ik hoop nog veel meer mensen blij te mogen maken met mijn handgemaakte babyproducten!


Bekijk Manifest