Luxury Lifestyle Boutique
Doris Martin
Alles super
Myrthe
Bijna een jaar verder. Nog steeds geen vaas geleverd, maar uiteraard wel volledig betaald. Eigenaresse is niet bereikbaar. NIETS BESTELLEN!!
Hoe beoordeel je Luxury Lifestyle Boutique?
Brigitte
Precies zoals afgebeeld, goed verpakt en snelle levering
Jacqueline van de Kraats
Geweldige service! Ze doen alle moeite voor je. Vragen worden snel beantwoord. De bestelde producten zijn nog mooier dan op de foto’s.
Demi Moorman
Heel mooi
Patricia De jongh
Vriendelijke en snelle communicatie! En een mooi kleed in mijn bezit
Shirley Shaw
Heeee
Chantal Voorthuijsen
Ik heb inmiddels al 3 keer iets besteld bij LLB en ik ben zo enthousiast! 🤍🌸
Je wordt supergoed geholpen om alles precies naar jouw smaak te laten maken. Er wordt echt met je meegedacht en dat maakt het extra leuk en persoonlijk. De producten zijn prachtig en ik ben er elke keer weer ontzettend blij mee.
Ik moet mezelf echt inhouden om niet nog meer te bestellen. Elke week zie ik wel weer iets nieuws en leuks dat ze heeft ingekocht of zelf heeft gemaakt. Echt een aanrader! -
Ingrid Sprangers
Zo'n mooi boeket laten maken tijdens de live door Angelique! Ben er helemaal weg van!
Natalie
Snel geleverd. Super goed verpakt. En super dat door speciaal bedrijf wordt geleverd. Echt een aanrader
Paulien De Koning
Contact gehad het komt goed
Danielle P
Ik kwam deze gezellige meid tegen op TikTok, ze heeft op aanvraag een mooi boeket voor mij gemaakt met een mooie vaas erbij, ook heb ik 2 leuke Smokey windlichten bij haar aangeschaft. Werd uitstekend verzorgd en goed naar me wensen geluisterd kortom absoluut een aanrader!
Paula Winselaar
Alles netjes op tijd Verzonden. Product precise zoals op foto.
Super mooi. -
Marjolijn
Top service. Snelle verzending, ondanks pre order. Snel contact via de app. Daarnaast heel erg blij met mijn bestelde spullen.
Natascha Olivares
Snel en netjes bezorgd zeer tevreden 😊
Lenette Preussner
Na wat app verkeer toch tevreden en zeker over produkt! Zo mooi 🤩
Minette Birze
Mooie producten en goede kwaliteit. Zorgvuldig ingepakt en snelle verzending.
Nadjma shamaira
Hele goede service echt een hele vriendelijke dame heb al vaker producten besteld. En wat kan ze toch mooie boeketten samenstellen❤️
Diana De jong
Denise Van den bosch
Ze heeft hele leuke dingen en denkt ook goed met je mee. Wat je wil laat verschillende opties zien.