Namens Mij
Een persoonlijk geschenk bij mooie en moeilijke momenten in het leven. Verras je dierbare met een ècht persoonlijk cadeau.
cadeaus geboorte cadeau huwelijkscadeau
9,6
Filter 2153 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1806 met beschrijving

• l
    Geverifieerde klant van Namens Mij

Snelle leverering, erg mooie tapasplank met foto en tekening van de kinderen.

• Raymond
    Geverifieerde klant van Namens Mij

Geweldige service en snel verzonden. Goede oplossing nadat de koerier er onzorgvuldig mee om was gegaan.

• Hoe beoordeel je Namens Mij?

• Ria
    Geverifieerde klant van Namens Mij

Heel mooi product en goede service. Mijn vraag werd direct beantwoord en naar tevredenheid opgelost.

• Morena van Krevel
    Geverifieerde klant van Namens Mij

Echt snelle levering en zag er super mooi uit

• Michel
    Geverifieerde klant van Namens Mij

Prima levering en mooi kunstwerkje van stadion Feyenoord.

• M Homan
    Geverifieerde klant van Namens Mij

Kado uitgezocht, besteld en snel geleverd. Makkelijker kan niet.

• Eline
    Geverifieerde klant van Namens Mij

Super mooi tegeltje, snelle service, goed verpakt!

• Annette
    Review voor Namens Mij

Top service! De bestelde borrelplank was helaas gebroken binnengekomen (waarschijnlijk door vervoer). Geen probleem, ik kreeg een nieuwe opgestuurd. Het resultaat is top, duidelijke gravering en precies zoals besteld.

• Wilma Wolters

Snelle service e

• Mirella
    Geverifieerde klant van Namens Mij

Snelle levering goeie en mooie kwaliteit en het was een geslaagd geboorte cadeau geweest.

• Elly Buys

Hele

• Angela van Cuyk
    Geverifieerde klant van Namens Mij

snelle levering, 1 handvat was gedeukt maar er werden meteen nieuwe opgestuurd !
    Top service

• Sander Couwenberg
    Geverifieerde klant van Namens Mij

We (als vriendengroep) wilden een mooie borrelplank voor een 40 jarig feest en jubileum. We konden zelf het logo aanleveren wat we er op wilden en deze is er super mooi in verwerkt! echt een top kado!

Ook heel fijn dat het snel geleverd werd, want zo als vast wel bij andere wil er nog wel eens iets last minuut besteld worden.

Ook nog eens in een mooie box zodat je deze direct kunt afgeven zonder deze nog in te hoeven pakken. Kaartje op maat erbij en klaar! bedankt!

• Rob M.
    Geverifieerde klant van Namens Mij

Goede service en prima afhandeling. Bestelling snel gemaakt en geleverd. Er mankeerde wel een klein knopje aan het handvat van de tapasplank. Waarschijnlijk door transport. Maar dit werd prima en snel opgelost. Ik kreeg gratis een nieuw handvat toegezonden.

• Peter Sonnemans
    Geverifieerde klant van Namens Mij

Erg mooi geworden, snelle en correcte bezorging

• Melanie Bekkers
    Geverifieerde klant van Namens Mij

Snel geleverd. Alleen de plank rook wel ontzettend toen ik de doos openmaakte. Ondertussen is dat weg.

• Nathalie Fernandez
    Geverifieerde klant van Namens Mij

Snelle levering en een heel mooi cadeau om aan iemand te geven.

• B.a Van leeuwen
    Geverifieerde klant van Namens Mij

Ziet er super leuk uit en snel geleverd kleindochter heel blij mee

• Eb Scharbaai
    Geverifieerde klant van Namens Mij

Mooie prijzen en artikelen fijne service!

• Kim Swart

Snelle service!