Next Extreme Performance
Tess Koemeester
Was echt heeel snel geleverd en top kwaliteit
Kim Klasens
De stof is van uitzonderlijk hoge kwaliteit en voelt zeer prettig aan. Ik ben erg enthousiast over de sportkleding.
Hoe beoordeel je Next Extreme Performance?
Elcke Nicolasen
Net een zware glute day gehad met het setje. de broek zit echt zo heerlijk ! Echt complimenten naar jullie zo’n kwaliteit maak ik niet vaak mee 😍 ook een leuk compliment gekregen in de sportschool van een dame die het ook geweldig vond dat de broek niet doorschijnt echt top kwaliteit!🤗
Jasmijn Sterk
De kleur amazing!! Materiaal is heerlijk zacht comfortabel echt je wilt hem niet meer uit doen zit echt top!
Jamie Hoogerwaard
Suuuuuper mooie kleding en hele goede kwaliteit!! Love it💞💞
Naomi Vooijs
Snelle verzending. Mooie kleding van goede kwaliteit, voor een prima prijs.
Shirley
Goede service, er ging wat fout met de bestelling. Maar dat is netjes afgehandeld. Ik zou zeker hier opnieuw een bestelling plaatsen!
Silke Oosterveld
Snelle levering en de producten zitten erg fijn, super blij mee!
Kim Klasens
Ontzettend goede kwaliteit en zit heerlijk.
Mustafa
Beste gym kleding👌🏻
Stefan
Deze sportkleding zit comfortabel en ondersteunt goed tijdens elke training. Prettig materiaal en fijne pasvorm.
Robert
Goede producten, geen dunne doorkijkstof. Mooi verpakt en vlot geleverd.
Benthe
Mooie prijzen & mooie producten! Ook een fijne service
Vince
Enorm goede producten, snelle levering maar bovenal erg goede kwaliteit. Voor mannen kan ik de korte broek dan ook zeer aanraden!
Helly
Snelle levering en contact is fijn. Het topje zit fijn en zit niet te strak aan de nek. Zeker een aanrader.
Marit
Goede kwaliteit en snel verzonden. Ook veel leuke kleurtjes. Nu al meerdere keren wat besteld.
Blij mee! -
Fleur Schutte
Mega fijne sportkleding, snelle levering en fijne communicatie. Dus echt hier ga ik vaker bestellen!
Babette Van de Ven
Eerlijke prijzen, snelle verzending, goed contact en geweldige producten! Ze blijven je verbazen. Geschikt voor elke training! Aanrader
Shania
Snel geleverd, snelle communicatie en de producten zijn gewoon top! De maten zitten perfect zoals aangegeven en de kwaliteit is top. Ik ga nog veel meer bestellen!
Susy
Erg tevreden met de kleding! Maten vallen goed en ook de stof is erg fijn om in te sporten. Ook de handdoek is zeker een aanrader! Er zit een vakje in de handdoek waar je je spullen in kwijt kan, waardoor je de handdoek ook makkelijk over bankjes/apparaten heen kan hangen. Over het algemeen een heel fijn merk met nette prijzen.