Op de Weis, coffee, tea & more
Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.
In onze winkel vind u veel meer artikelen dan op de webshop. Laat een bericht achter in ons gastenboek of abonneer je op de nieuwsbrief. Hierin zullen wij ook onze acties vermelden.
Jessica
Service prima, chai latte is heerlijk
Prima leverancier
artikelen geleverd zoals afgesproken en goed geïnformeerd wanneer bestelling geleverd wordt. Simpel en snel
Hoe beoordeel je Op de Weis, coffee, tea & more?
Jos
Mooie Vibiemme Domobar bij Op de Weis aangeschaft.
Doorslag daar de Espresso machine te hebben aangeschaft;
Op de Weis is officieel Dealer van Vibiemme, zetten en serveren zelf espresso en geven workshops.
Je kunt dus wel spreken van kenners en liefhebbers van koffie. Je mag daarom verwachten dat de keuze van de aangeboden Espresso Machines berust op hun voorliefde voor een goede Espresso.
De bijlage bij aangeschafte Espresso machine met tips voor het beste koffieresultaat bevestigt dit nog eens.
Inmiddels zijn er al meerdere heerlijke espresso gezet en wij hopen natuurlijk dat er nog vele espresso’s uitlopen. -
Marga
Snel geleverd, super!
Bjorn Verhoeven
Commandante X25 aangeschaft bij Opdeweis.nl. Een snelle accurate levering.
In 1e instantie heb ik deze aangeschaft voor de vakantie in combinatie met een Bialetti perculator.
Het is een fijne molen, de maalstanden zijn prima instelbaar van grof tot zeer fijn. Opdeweis.nl heeft een instelschema toegevoegd die erg handig is om mee te starten. Daarnaast zijn er prima instructies via YouTube. Ook de dosering is goed over nagedacht. Opvangbakje vullen met bonen, in de molen deponeren, eronder plaatsen en vervolgens de bonen malen.
In de thuissituatie maak ik gebruik van een Eureka Specialita Mignon molen maar als je in mindere mate koffie zou drinken is de commandante X25 een prima vervanger. Daarnaast is de X25 bruikbaar als een 2e of 1e molen, indien je de maalinstelingen van de molen(s) ongewijzigd wil laten.
Bram
Verreweg de laagste prijs. Apparaat bleek niet op voorraad, dus zonder meerprijs een nieuwere versie gekregen. En dan ook nog eens de volgende dag in huis -- niks dan lof.
Antwoord van Op de Weis, coffee, tea & moreBeste Bram,
Heel erg bedankt voor je positieve review en natuurlijk heel veel koffieplezier met de mooie nieuwe Gaggia Classic Evo espressomachine!
Geniet van de koffie!
Stella Stoffels
We hebben hier een koffie apparaat besteld met koffie en thee. Goede kwaliteit producten en de volgende dag gelijk verzonden. Bovendien een leuk persoonlijk bedankje erbij ontvangen. Top service!
Antwoord van Op de Weis, coffee, tea & moreBeste Stella,
Bedankt voor je mooie en positieve review en heel veel plezier met de Aeropress!
Jan
Snelle service
Irene
Hario skerton en koffie bonen snelle levering met persoonlijke boodschap
Nils
Voor een zeer scherpe prijs een Comandante C40 Mk4 gekocht. Binnen een dag bezorgd. Alles keurig verzorgd. Ze namen ook nog even contact op om het controleren, zeer gewaardeerd!
Aanrader voor koffie aankopen! -
Simone
Goede prijs-kwaliteit verhouding, duidelijke website en goede en snelle levering
Antwoord van Op de Weis, coffee, tea & moreBeste Simone,
Bedankt voor je bestelling en natuurlijk deze supermooie review. Heel veel plezier met de mooie Comandante C40 MK4 en heel graag weer tot snel bij www.opdeweis.nl -
Matt
Great Service and Communication
Antwoord van Op de Weis, coffee, tea & moreDear Matt,
Thank you very much for this great review and also for your order of the Eureka Mignon Specialita. Hope you enjoy the grinder and great coffee and see you soon at www.opdeweis.nl -
Gert
Besteld is binnen 2 dagen binnen. Extra kadootje is ook leuk!
Antwoord van Op de Weis, coffee, tea & moreBeste Gert,
Bedankt voor je positieve review en geniet van de heerlijke Mr Jones thee!
Emile en Monika
Op de weis raad ik zeker aan. We zochten een bepaalde koffiezetter en die was hier voorradig en super snel opgestuurd. Zeer persoonlijke service en alle vragen werden geduldig en snel uitgelegd! We hadden zelfs de indruk dat het pakket met liefde was ingepakt🤩wat een verademing! En de koffie is weer attractie geworden !!
Antwoord van Op de Weis, coffee, tea & moreBeste Emile en Monika,
Bedankt voor deze mooie en positieve review. Heel fijn om terug te lezen dat het hele aankoopproces zo goed bevallen is.
Geniet van de koffie!
Fred van den Bos
Severin Filka koffieautomaat in goede orde en snel ontvangen. Direct een kop koffie gezet en deze smaakte erg goed. We kunnen het nog een beetje fijn tunen en geheel naar wens instellen. Verrassend was ook het pesoonlijke briefje bij de automaat.
Bedankt voor de fijne service. Ook na levering een persoonlijke email ontvangen met een aantal tips voor het instellen. Eén klein minpuntje is de onduidelijke handleiding, die zou wel wat beter kunnen. Maar verder zéér tevreden. TOP!!!
Voor nazorg en garantie heb ik nog geen echt oordeel kunnen invullen maar ik neem aan dat dit ook goed geregeld is.Antwoord van Op de Weis, coffee, tea & moreBeste Fred,
Bedankt voor je bestelling en mooie review. Heel fijn dat alles goed is bevallen. Wij maken de handleiding helaas niet zelf maar zijn uiteraard wel bereikbaar voor vragen over de werking :-)
Gabi
Een top bedrijf met aandacht voor de klant. Top service! De bestelling was ontzettend snel verzonden en volgende dag in huis. De Comandante Mk4 is een aanrader, premium spul. Ook tevreden met de rest van de bestelde producten behalve de barista weegschaal met timer. Hoewel hij mooi eruitziet, is deze weegschaal zeker geen aanrader. Slechte kwaliteit en reageert traag.
Antwoord van Op de Weis, coffee, tea & moreBeste Gabi,
Bedankt voor je aanschaf en positieve review. Uiteraard zijn wij superblij dat de bestelling en de meeste producten zo goed bevallen.
Zoals vandaag telefonisch besproken is de bestelde barista weegschaal de goedkoopste weegschaal uit ons assortiment. Wij verkopen weegschalen in de prijsklasse van € 35 tot ruim € 300
De snelheid en bouwkwaliteit hangen uiteraard samen met de prijs.
Desondanks hebben wij nog geen klachten gehad over deze weegschaal.
De look en feel is inderdaad wat licht maar hij doet zijn werk en gaat niet snel kapot :-)
Superleuk ook dat je hierna nogmaals bij ons besteld hebt waarvoor dank :-)
Team, Op de Weis
Jose
Snel met een persoonlijke note
Antwoord van Op de Weis, coffee, tea & moreBeste Jose,
Bedankt voor je mooie en positieve review en heel veel plezier met de Severin Filka volautomatische filterkoffiemachine!
www.opdeweis.nl
Petra
De barista workshop was geweldig! Aanrader! Je komt veel over koffie te weten en super leuk om latte art te doen.
Antwoord van Op de Weis, coffee, tea & moreBeste Petra,
Superleuk dat de Barista Workshop goed is bevallen.
Geniet van de koffie en graag weer tot snel bij Op de Weis! -
Mark
Mooie service! Persoonlijk en snel!
Antwoord van Op de Weis, coffee, tea & moreBeste Mark,
Bedankt voor je mooie positieve review en geniet van de heerlijke Drink Me Chai!
Team, Op de Weis! -
Joanna
Aanrader, ik koop mijn thee en koffiebonen bij Michaël en ben erg blij met de leuke persoonlijke berichtjes die er bijgeschreven worden. Ze herkennen je echt als vaste klant, hoe leuk!
Antwoord van Op de Weis, coffee, tea & moreBeste Joanna,
Bedankt voor je leuke bericht en positieve review. Geniet van de koffie en thee en heel graag weer tot snel bij www.opdeweis.nl