Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

• Regelmatige monitoring
  • Duidelijke voorwaarden
  • Klachtenbeheer
  • Echte ondernemer

Legally Kind | On-trend sieraden & gepersonaliseerde cadeaus heeft 7751 5 ster reviews 7751
Legally Kind | On-trend sieraden & gepersonaliseerde cadeaus heeft 1780 4 ster reviews 1780
Legally Kind | On-trend sieraden & gepersonaliseerde cadeaus heeft 136 3 ster reviews 136
Legally Kind | On-trend sieraden & gepersonaliseerde cadeaus heeft 64 2 ster reviews 64
Legally Kind | On-trend sieraden & gepersonaliseerde cadeaus heeft 110 1 ster reviews 110

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Kim

Mooie sieraden en snel geleverd in mooie verpakkingen. Super leuke

2. Natasha

Super fijne ervaring! Zeer positief verrast door dit mooie jonge bedrijf. Mijn bestelling was al binnen 1 dag binnen en prachtig verpakt in mooie lichtroze en lichtgele sieraaddoosjes. Ook zat er een leuke kleine attentie bij. De vrolijke flyers en pakkende slogans die overal op voorkomen maakten het helemaal af. Alles zag er zeer verzorgd en professioneel uit. Leuk om cadeau te doen of gewoon voor jezelf te bestellen. Hier ga ik zeker vaker shoppen! 😊💖

3. Hoe zou je Legally Kind | On-trend sieraden & gepersonaliseerde cadeaus beoordelen?

4. Bernadette

Mooie betaalbare sieraden, mooi ingepakt bij snelle levering. Ben er heel blij mee!

5. Anna B.

Hele leuke oorbellen met mijn 'birthstone', mooie kettingenen en alles verrassend leuk verpakt met een extra cadeautje! De hangers kunnen ook verwisseld worden aan een korter of langer kettinkje. Ik ben er heel blij mee!

6. Leonora Dominicus

Netjes op tijd geleverd. En gisteren al meteen een complimentje gekregen over de ketting. Kortom, aanrader.

7. Rick Droger

Mooie sieraden en ook echt heel tof verpakt, met kleine extra’s in het doosje. Dat zorgt ervoor dat ik fan word van bedrijven zoals deze. Klantgericht en ook nog eens een snelle service.