Steeg80
Steeg80 is een webwinkel met een breed assortiment huis- en tuinartikelen. Van vogelhuisjes en deurmatten tot donderglazen. We staan bekend om onze ruime collectie tuinstekers en windmolens in diverse soorten en maten.
huis & tuin tuindecoratie wanddecoratie
9,4
Filter 12 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 8 met beschrijving

• Wim Zuur
    Geverifieerde klant van Steeg80

Prijs, product, service zeer goed.

Antwoord van Steeg80

Hallo! Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent! Groet Janet Overweg van Steeg80

• A.C. van der Jagt

Snel en correct geleverd

Hallo! Bedankt voor uw review. Groet Janet Overweg van Steeg80

• Hoe beoordeel je Steeg80?

• Peter Boogaard van den
    Geverifieerde klant van Steeg80

Naar veel problemen met de bezorging ,heeft deze webwinkel het correct opgelost

Antwoord van Steeg80

Dank u wel voor uw reactie. Het spijt ons dat er problemen waren met de bezorging, maar we zijn blij dat we dit samen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Graag tot een volgende bestelling!

• Marcel T
    Geverifieerde klant van Steeg80

Het duurde lang voor dat ik het bestelde sieraad kreeg. Het bedrijf rekent 6,95 verzendkosten voor een armbandje en stuurt het vervolgens per briefpost zonder track and trace.

Antwoord van Steeg80

Bedankt voor uw review en uw feedback. Jammer om te horen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. In deze maand is het extra druk, ook bij de post, waardoor sommige zendingen helaas meer tijd nodig hebben.

De verzendkosten bestaan uit verpakking, verwerking en verzending. Voor kleine sieraden maken we soms gebruik van briefpost, wat geen track & trace heeft. We nemen uw feedback mee om dit duidelijker te communiceren.

• Richard
    Geverifieerde klant van Steeg80

Per mail gevraagd of het artikel ( wind spinner) op voorraad was. Binnen korte tijd ontving ik al een reactie dat dit het geval was. Het artikel heb ik daarna besteld en een dag later ontving ik het al.

• Pam van den Heuvel
    Geverifieerde klant van Steeg80

snelle en correcte afwikkeling. we hebben voor een 2e keer de windsculpture ""zonnestelsel"". Na 6 jaar had hij het begeven, waarschijnlijk onder invloed van zeewind.

Antwoord van Steeg80

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. Heel veel plezier van uw nieuwe zonnestelsel. Graag tot een volgende keer!

• José Vermeulen

Nette en snelle levering

Antwoord van Steeg80

Bedankt voor uw positieve review! Goed om te horen dat alles naar wens was. Graag tot een volgende keer!

• A. van Vilsteren
    Geverifieerde klant van Steeg80

Leuke items, met liefde cadeau gegeven en ook 1 voor mezelf.